2010-11-18

Pysykää poissa Otaniemestä tänään klo 21 - 22! HENGENVAARA!

Normaalisti kirjoitan varsin kuivasti ja tylsästi, mutta nyt minun on tehtävä poikkeus, jotta varoitukseni saisi mahdollisimman laajan huomion. Kohtalotoverini Olga, jonka kanssa suoritin tänä yönä lopulliset mittaukset, auttoi minua tehostamaan ilmaisuani.

Niinkutsuttu todellisuuksienvälinen rajapinta kuroutuu umpeen tänään perjantaina 19.11.2010 kello 21:42:55 +/- 4 s. Ilmiö on tähän asti ollut useimmille ihmisille näkymätön, mutta mitä lähemmäksi mainittua ajankohtaa mennään, sitä vaarallisemmaksi kyseinen aika-avaruusvääristymä koituu myös niille ihmisille, jotka eivät ole tähän mennessä havainneet sitä mitenkään.


Piste, jota kohti rajapinta kuroutuu, sijaitsee Otaniemessä, TKK:n päärakennuksessa, arkkitehtuurin laitoksen aulan kaakkoisnurkassa. PYSYKÄÄ MAHDOLLISIMMAN KAUKANA TÄSTÄ PISTEESTÄ TÄNÄÄN KLO 21-22 VÄLISENÄ AIKANA! ÄLKÄÄ MYÖSKÄÄN MISSÄÄN TAPAUKSESSA KATSOKO PISTEEN SUUNTAAN AIEMMINMAINITULLA KUROUTUMISHETKELLÄ!

Rajapinta alkoi hehkua punaista valoa tänään noin kello 20:24 aikaan, jolloin se tuli kokonaisuudessaan näkyväksi ja paljastui likimain pallomaiseksi. Mitä pienemmäksi pallon säde kutistuu, sitä pienemmälle alalle sen pinnalle kasautuva energia tiivistyy. Tämä ilmenee mm. voimistuvana lämpösäteilynä. En pystynyt Olgan kanssa menemään enää kovin lähelle pintaa, mutta apunamme ollut normaali henkilö, Mikko, avusti meitä mittauksissa. Hänen onnistui nyt saada ensimmäistä kertaa rajapinnasta mittaustuloksia. Normaalien henkilöiden havainnoissa aaltofunktio romahtaa siis siten, että kahden rinnakkaistodellisuuden puoleiset komponentit neutraloivat toisensa LIKIMAIN täydellisesti, eli RAJAPINNAN SÄTEILYÄ SIIS VUOTAA MYÖS NORMAALIEN IHMISTEN VIITEKEHYKSIIN!
Minä ja Olga olemme olemassa vain yhden rinnakkaistodellisuden puolella, joten koemme rajapinnan kaikkinaisine säteilyineen täydellä voimallaan ilman minkäänlaisia neutraloitumisia. Olemme niinsanotusti täysin anomaalisia. Kohteet, jotka ovat täysin identtiset molempien todellisuuksien puolella, ovat puolestaan täysin ei-anomaalisia, joten rajapinta ei aiheuta niille mitään. Useimmilla kohteilla on arviomme mukaan hyvin vähäinen mutta ei olematon anomaalisuusaste, joten rajapinta vaikuttaa niihin jonkin verran. Siellä täällä Otaniemen alueella on kuitenkin kohteita, joiden anomaalisuusaste on huomattavasti tavanomaista korkeampi, ehkä merkittävimpänä K-Extra, joka on olemassa vain toisen todellisuuden puolella. PYSYKÄÄ SIIS KAUKANA OTANIEMEN OSTOSKESKUKSEN ALUEESTA PERJANTAIN AIKANA!

Perjantai-iltapäivänä rajapinta tulee kulkemaan mm. TKK:n päärakennusta ympäröivien parkkialueiden poikki. Rajapinnan lämpötila on tällöin suuruusluokaltaan noin kymmenentuhatta kelviniä. Älkää pysäköikö autojanne tälle alueelle, etenkään Rakentajanaukion parkkialueen eteläpäähän! MIKÄLI AUTONNE ON ANOMAALINEN, SE TULEE SULAMAAN TAI JOPA HÖYRYSTYMÄÄN, ELLEI JOPA PLASMAANTUMAAN! Vakuutusyhtiölle ei jää välttämättä minkäänlaista todistusaineistoa tapahtuneesta, joten OTTAKAA VAROITUS VAKAVASTI!

Ihmiset pystyvät perjantai-iltana tunnistamaan oman anomaalisuutensa siitä, että he havaitsevat rajapinnan olemassaolon. Täysin anomaalisille ihmisille se on tällöin voimakkaan valkohehkuinen muuttuen iltaa kohden aina vain sinertävämmäksi. Rajapinnan pitäisi myös erottua näköaistin avulla jokaiselle ihmiselle, jolla on vähänkin enemmän anomaalisuutta. Suosittelemme, että KAIKKI HENKILÖT, jotka erottavat rajapinnan perjantai-iltapäivän aikana edes himmeänä, POISTUVAT VÄLITTÖMÄSTI OTANIEMEN ALUEELTA JA SUOJAUTUVAT ESIMERKIKSI KELLAREIHIN TAI VÄESTÖNSUOJIIN!

Noin kello 14:00 alkaen suurin osa rajapinnan säteilystä on ULTRAVIOLETTIALUEELLA. Illan mittaan rajapinnassa alkaa todennäköisesti tapahtua myös SPONTAANEJA FUUSIOREAKTIOITA, jotka saattavat synnyttää RADIOAKTIIVISIA ISOTOOPPEJA. Voimakkaat polariteetiltaan kääntyilevät energiavaihtelut plasmavuossa voivat myös synnyttää YLLÄTTÄVIÄ PALLOSALAMOITA. Kello 20:00 pääosa rajapinnan säteilystä on RÖNTGENSÄTEILYÄ, joka muuttuu laadultaan aina vain läpitunkevammaksi ja hengenvaarallisemmaksi. Viimeisten minuuttien aikana rajapinta syöksee ympäristöönsä VOIMAKKAASTI IONISOIVAA GAMMASÄTEILYÄ, jolta kaikkien tulee suojautua asianmukaisesti.

Rajapinnan kuroutumisen viimeiset sekunnit muistuttavat KÄÄNTEISTÄ ALKURÄJÄHDYSTÄ, jossa aine tulee hajoamaan HADRONEIKSI ja jopa DISKREETEIKSI KVARKEIKSI, jotka voimallisessa energiasopassa törmäillessään ja uudelleenkasautuessaan synnyttävät ANTIPARTIKKELEITA, jotka suurienergisesti ulospäin viskoutessaan aikaansaavat TUHOISIA ANNIHILAATIOREAKTIOITA. Kuroutumishetkellä saattaa singulariteettipisteestä vielä ryöpsähtää ympäristöön ENNENNÄKEMÄTTÖMIÄ SUPERSÄIETASON AIKA-AVARUUSILMIÖITÄ, JOLLAISIA EI PITÄISI OLLA OLEMASSAKAAN, ja tästä mahdollisuudesta johtuen KENELLEKÄÄN EI OLE SUOSITELTAVAA OLLA OTANIEMESSÄ KELLO 21-22 VÄLISENÄ AIKANA!Lähdemme aamulla matkalle kohti pohjoista, jotta saavuttaisimme ainakin muutaman sadan kilometrin turvaetäisyyden ennen pahimpia hiukkas- ja supersäieryöppyjä. Olemme varustautuneet mm. joditableteilla, geiger-ilmaisimella, kaasunaamareilla ja ennalta-arvaamattomia tilanteita varten linkkuveitsellä. Toivomme kovasti, että suojautumistoimenpiteemme ovat riittävät. Mikäli ne osoittautuvatkin riittämättömiksi, niin tuhoudumme, ja tämä tulee jäämään "Wareborgin piraattiajatuksia" -blogin viimeiseksi kirjoitukseksi koskaan.

Tomi "Wareborg" Kuuslahti
Olga "Ethleniel" Koivuniemi
Todellisuushäiriön uhrit ja transdimensionaaliset orvot

46 comments:

 1. Pidän tätä postausta erittäin uhkaavana. Onko tämä uhkaus? Onko tänään syytä pelätä "väärässä todellisuudessa" elävän piraatin iskua teknillisessä korkeakoulussa?

  Mielestäni näiden uhkailuviestien laittaminen nettiin on erittäin arveluttavaa. Jos minun lapseni olisivat teknillisessä korkeakoulussa niin en kyllä antaisi heidän mennä kouluun tänään kello 21.

  ReplyDelete
 2. Hohhoijjaa.

  ReplyDelete
 3. KRP:tä on informoitu.

  ReplyDelete
 4. Ikävää on se, ettei tästä nyt ota selvää, oletko oikeasti sekaisin vai onko sulla vain tylsää. Mut kummassakin tapauksessa sulle löytyy apua.

  ReplyDelete
 5. mitä pitää vetää että mies menee noin sekaisin? lopettaisi hyvä mies sen sienien napostelun ni huomaa et ei ole kuin 1 todellisuus!!

  ReplyDelete
 6. Ihan outsider kommentoijana (en opiskele mitään) voin vain surullisena todeta miten sairaan huono huumorintaju teillä muilla tekun opiskelijoilla on. Oikeesti, ampukaa itteenne jollain kvanttipyssyllä päähänne sillä ootte ihan vitun perseestä kaikki. Jos se vagina on noin paljon hiekkaa täynnä niin pomppikaa vaikka jos putois osa lattialle tjsp.... huh!

  ReplyDelete
 7. Nettivinkki lähetetty

  ReplyDelete
 8. Ja mitäköhän se KRP mahtaa rinnakkaistodellisuuksien kohtaamiselle? Itse aion pysyä Otaniemestä hyvin kaukana. Se ei onneksi tuota vaikeuksia.

  ReplyDelete
 9. Jaa mitä KRP voi tehdä? No se voi sulkea tälläiset laittomat höpö höpö sivut ja toivottavasti ohjata sivun tekijät mielenterveyslaitokseen saamaan vähän kokemusta tästä ulottuvuudesta.

  ReplyDelete
 10. Ja mitäs LAITONTA näissä sivuissa nyt sitten oli?
  Hei blogin pitäjä, annapa tuon edellisen kommentoijan IP osoite niin kaivetaan esiin kuka vitun kyrpä täällä noita nettivinkkejä lähettelee.

  ReplyDelete
 11. > Mikäli ne osoittautuvatkin riittämättömiksi, niin
  > tuhoudumme, ja tämä tulee jäämään "Wareborgin
  > piraattiajatuksia" -blogin viimeiseksi kirjoitukseksi
  > koskaan."

  Toivoittavasti.

  ReplyDelete
 12. hahah, repeää lähinnä näille kommenteille :D

  ReplyDelete
 13. jytäkuttu

  ReplyDelete
 14. toisia ulottuvuuksia ei tule pelätä vaan niihin tulee suhtautua neutraalisti ja rakastaa kaikkia niiden tarjoamia vaihtoehtoja.

  ReplyDelete
 15. Hienoa! Erilaiset ääriilmiöt ovat kiinnostaneet minua aina. Minusta onkin erittäin tärkeää että näitä ilmiöitä tutkitaan ja ne todetaan oikeaksi. Nykyään erilaisia äärilmiöitä pidetään humpuukina ja onkin ikävää että tälläisiä hienojakin tutkimuksia pilkataan ja jopa ilmotetaan poliiseille. Toivottavasti saamme pian aineistoa jolla voimme näyttää epäilijöille!

  ReplyDelete
 16. Mielenkiinnolla haluaisin tietää JOS (:D) kaikki sanomasi olisi totta, mistä olet tiedon kerännyt?

  ReplyDelete
 17. Mitä vedät?

  ReplyDelete
 18. Pelottavampia ovat he, jotka ottavat tämän blogin tosissaan.

  ReplyDelete
 19. PAISEET! FOLIOKYPÄRÄ PÄÄHÄN JA HIMAAN ITKEMÄÄN! :OOO

  ReplyDelete
 20. Outsider-kommentoijalle tiedoks että Otaniemessä ei oo Tekua

  ReplyDelete
 21. Ikävä kyllä kommenttien tasosta huomaa kuinka osa ihmisistä ei ole tarpeeksi älykkäitä käsittelemään tätäkään asiaa.

  Ehdotankin että kirjoittaja pohtisi mahdollisen järjestö pystyttämistä. Järjestön tarkoituksena olisi kerätä älykkäät ihmiset yhteen jossa pohdittaisiin erilaisi ilmiöitä ja muita yhteiskunnallisesti tärkeitä asioita, kuten esimerkiksi älykkäiden ihmisten sperma pankkia :)

  ReplyDelete
 22. Nettivinkkiuhkailijat: hävetkää ja hakeutukaa hoitoon!

  ReplyDelete
 23. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 24. JUMALAUTA JÄTKÄT! Nyt on oiva tilaisuus grillata ja nauttia kesän viimisistä eväistä, eli siis K-marketissa on ilmeisesti grillattua makkaraa huomenna ilmaiseksi ?

  ReplyDelete
 25. "Wareborgin piraattiajatuksia" -blogin sisältö on fiktiota, joka koostuu fiktiivisen henkilön ajatuksista ja kokemuksista. Vaikka tarinalla onkin joitakin yhteyksiä todellisuuten, ei mitään siihen kuuluvaa tule tulkita esimerkiksi uhkaukseksi tai mainokseksi!

  ReplyDelete
 26. POMMIUHKAUS!

  ReplyDelete
 27. Tämän blogikirjoituksen kommentoijista: kuva

  ReplyDelete
 28. Tää on taidetta kansalaiset. Taiteilijaa ei saa häirtitä, innoittaa ja motivoittaa korkeintaan.

  ReplyDelete
 29. Joo hei mä tiedän tän. Tää tais olla Stargåte SG-1;sen kuudennessa kaudessa missä ne avas madonreijän planeetalle jonka ulkopuolella räjähti tähti ja siitä syntyi musta-aukko. :) No hyvinhän ne sit selvitti sen, kannattaa katsoa se jakso niin maailma pelastuu. SHOL'VA !

  T: Stargåte-fani <3

  ReplyDelete
 30. Hävetkää! Ettekö tunnista taidetta :/ Tämä nääs on taidet mitä pahrhaimmillaan ja tätä kutsutaan satiiriksi :)

  ReplyDelete
 31. Miks ihmeessä kenenkään tulisi tietää onko tämä kirjoitus nyt sitten miten vitsi vai vitsi ollenkaan. Oikein ne tekevät jotka poliisille ilmoittavat. Ekana tuosta tulee mieleen härö, sosiaalirajoitteinen hipsukka, joka on vähän testaillut kotitekosilla aineilla ja päättää testata enemmän julkisesti mainitussa paikassa, josko saisi säteilyä ja räjähdyksen aikaiseksi.

  ReplyDelete
 32. Sivistymättömät ja tyhmät ihmiset eivät osaa erottaa satiiria ja alkavat ilmottelemaan moisesta poliisille. Myönnän kyllä että satiiria enään näkee harvemmin missään. Eikä kirjotuksessa ollut mielestäni mitään erityisen pelottavaa tai hämmentävää. Ainoa syykö asian ilmottaimiselle olisi se että kirjotuksessa oli koulu? käyttäkää aivoja kiitos.

  ReplyDelete
 33. Rinnakkaistodellisuudet kiellettävä!

  ReplyDelete
 34. Ilmoitan J.J. Abramsille ideavarkaudesta. Tullut katottua Fringeä ja Aliasta sitten vähän enemmän? =D

  ReplyDelete
 35. Anonyymi trolli voisi ottaa mallia wareborgilta ja trollata laadukkaasti.

  ReplyDelete
 36. Terveisiä täältä Äänekosken kellaribunkkerista. Rajapinta on nyt kuroutunut umpeen, ja olemme edelleen hengissä. Odotamme vielä noin puoli tuntia mahdollisia jälkiaaltoja ja nousemme sitten maan pinnalle geiger-ilmaisimen kanssa. Mikäli säteilyarvot näyttävät riittävän alhaisilta, poistamme kaasunaamarit.

  Pysymme kuitenkin varmuuden vuoksi poissa pääkaupunkiseudulta vielä ainakin tämän viikonlopun ajan. Tarkkailemme myös säteilytasoja jatkuvasti, sillä mahdolliset radioaktiiviset laskeumat saattavat vielä pakottaa meidät takaisin bunkkeriin.

  Käytän tilaisuutta hyväkseni tiedottaakseni blogini lukijoille myös sen iloisen uutisen, että en ole enää neitsyt.

  ReplyDelete
 37. >>en ole enää neitsyt

  Perse edelleen kipeä?

  ReplyDelete
 38. Nikolai Lehtonen19/11/2010, 21:42

  Terveisiä täältä Otaniemestä; mitään ei tapahtunut.

  ReplyDelete
 39. Uskon kyllä että jotain tuolla Otaniemessä on voinut tapahtua. Ei ehkä mitään noin ilmeisellä tavalla radikaalia, mutta jotain. Mielestäni asiaa kannattaisi tutkia tarkemmin tällaisiin asioihin vihkiytyneiden tieteellisten tahojen toimesta...

  ReplyDelete
 40. Oot ihan hullu ei siellä tapahtunu mitään.

  ReplyDelete
 41. Kirjoituksesi ovat paranemassa ja tuovat esillä tärkeitä yhteiskunnallisia kantoja. Jostakin syystä ne tuovat mieleen Tuning-tarina-kirjoitukset...
  http://www.tuningtarina.info/hakemisto.shtml

  ReplyDelete
 42. "Käytän tilaisuutta hyväkseni tiedottaakseni blogini lukijoille myös sen iloisen uutisen, että en ole enää neitsyt."

  Ai, tämä olikin sitten kusetusta koko blogi. Tuohon todellisuuksien törmäyksiin kyllä uskoin mutta tähän en.

  ReplyDelete
 43. Harmikseni olen huomannut, ettei monikaan ole viitsinyt perehtyä tähän blogiin sen paremmin ennen kommenttiensa julkaisemista tätä kirjoitusta varten. Kaksi päivää sitten ilmestyi tekstilaatikko oikealle sivupalkille, jonka otsikko kuuluu näin: "Selvennys matalaälyisille kukkahattutädeille". Ja kyllä vain, se oli siellä jo ennenkuin kommentteja ehti kertyä monia kymmeniä. Suosittelen lukemaan sen alusta loppuun.

  "Wareborg", olen ollut lukijasi lähes blogisi perustamisesta saakka ja lukijaksi aion jäädä. Kirjoituksesi ovat mieltä avartavia ja hullunkurisia. Toivottavasti tämä blogi ei tule poistumaan keskuudestamme vielä pitkiin aikoihin.

  ReplyDelete
 44. Oppitunti useimmille anonyymeille: fiktio tarkoittaa kuvittelun tulosta, mielikuvituksen luomusta, luuloa, epätodenmukaista oletusta tai sepitettä.

  ReplyDelete
 45. "Wareborg" olet pseudointellektuelli tusinanörtti joka luulee kirjoittavansa hauskoja juttuja. Mutta ei hätää, maailma on täynnä vastaavia tusinanörttejä, joiden kanssa voit harrastaa intellektuellia rinkirunkkausta ja piehtaroida itsetyytyväisyydessänne.

  Mutta onhan tämä vapaa maa, niin kirjoita poika kirjoita :)

  ReplyDelete
 46. ........................ ........... .........________
  ................................... .,.-??...................``~.,
  .............................,.-?.. .................................?- .,
  .........................,/........ ................................... ....?:,
  .....................,?............ ................................... .......\,
  .................../............... ................................... .........,}
  ................./................. ................................... ..,:`^`..}
  .............../................... ................................,:? ........./
  ..............?.....__............. ............................:`..... ....../
  ............./__.(.....?~-,_....... .......................,:`......... .../
  .........../(_....?~,_........?~,_. ...................,:`............ _/
  ..........{.._$;_......?=,_.......? -,_.......,.-~-,},.~?;/........}
  ...........((.....*~_.......?=-._.. ....?;,,./`..../?.............../
  ...,,,___.\`~,......?~.,........... .........`.....}............../
  ............(....`=-,,.......`..... ...................(......;_,,-?
  ............/.`~,......`-.......... .....................\....../\
  .............\`~.*-,............... ......................|,./.....\,__
  ,,_..........}.>-._\............... ....................|.............. `=~-,
  .....`=~-,_\_......`\,............. ....................\
  ...................`=~-,,.\,....... ........................\
  ................................`:, ,...........................`\..... .........__
  ................................... ..`=-,...................,%`>--==``
  ................................... ....._\..........._,-%.......`\
  ................................... ,<`.._|_,-&``................ `\

  noista alkupään kommenteista haluaisin sanoa että EI VITTTUUUU! Oikeasti blogin lukeneista se 5-10% ajattelee, että tämä kirjoittaja on oikeasti mielenvikainen. Ja nämä ihmiset käyvät äänestämässä taas keväällä. Vittu.

  Lisäksi haluaisin onnitella "Wareborgia" neitsyydensä menettämisen johdosta. Onnea!

  ReplyDelete