2011-03-04

Antti Kurhinen on poliittisesti vaarallinen Illuminati-agentti.

Sain pari päivää sitten kuulla järkyttävän uutisen, että arkkiviholliseni Antti Kurhinen on nykyään Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas Helsingin vaalipiirissä. Mikäli olisin vielä Piraattipuolueen jäsen, eroaisin heti ja perustaisin tilalle oman puoleen, niin vakavasta virheestä on nimittäin mielestäni kyse.

Useimmat lukijani eivät varmaankaan tunne Kurhista nimeltä, sillä hän on tämän rinnakkaistodellisuuden puolella tuttu lähinnä Big Brother -nimisen televisio-ohjelman ja Seitsemän Päivää -nimisen aikakauslehden fanaattisimmille seuraajille. Wareborg-todellisuuden puolella hän sen sijaan on myös tunnettu furry-aktivisti ja furryjen oikeuksien puolestapuhuja.

"Furrytsaari" Antti Kurhinen nousi koko kansan tietoisuuteen sen jälkeen, kun silloinen ulkoministeri Ilkka Kanerva oli osallistunut hänen järjestämiinsä yksityisiin furryorgioihin. Kanerva oli tämän jälkeen lähettänyt Kurhiselle useita satoja flirttailevia ja ehdottelevia tekstiviestejä, mistä syntyneen ns. tekstiviestikohun seurauksena Kanerva joutui eroamaan tehtävistään. Tämän jälkeen Kurhinen on esiintynyt hyvin paljon julkisuudessa puhumassa furry-henkilöiden oikeuksien puolesta, ja useimmat suomalaiset ovat muodostaneet käsityksensä koko furry-alakulttuurista nimenomaan Kurhisen toiminnan ja olemuksen perusteella. Julkisuus ei ole ollut laisinkaan positiivista, sillä tämän furry-aktivismin taustalla on hyvin epäilyttävä poliitinen agenda.

Wikileaks on paljastanut, että Kurhisella on kytköksiä Illuminati-seuraan, jolta hän on saanut käskyn soluttautua Suomen furry-skeneen ja tuhota se sisältä päin. En ole vielä täysin varma siitä, miksi Illuminati pitää nimenomaan furryjä näin merkittävisenä vihollisryhmänä, mutta oma osansa asiassa lienee sillä, että Suomen furryskeneen kuuluu hyvin paljon piraatteja, transhumanisteja, libertaristeja ja muita omilla aivoillaan ajattelevia ihmisiä, jotka vastustavat Illuminatin ajamia kansalaisoikeuksien rajoituksia ja Uutta Maailmanjärjestystä.

Suomalainen furryskene on Wareborg-todellisuudessa jakautunut kahteen poliittisesti valveutuneeseen ryhmään, Kurhisen johtamiin Karhuihin ja vapaamuotoisemmin järjestäytyneisiin Kettuihin. Olen itse yksi Kettujen keskeisimmistä avainhenkilöistä, ja olen tästä syystä joutunut viimeisen puolentoista vuoden aikana useita kertoja katutaisteluihin Kurhista ja muita Karhuja vastaan. Kurhisen puoli on tähän mennessä voittanut jokaisen taistelun varmaankin johtuen hänen mafiayhteyksiensä avulla värväämistään ammattitaistelijoista. Olen myös kertaalleen joutunut muuttamaan kotiosoitettani ja puhelinnumeroani ja pitämään ne salaisina johtuen Kurhisen jengin minuun kohdistamasta terrorista.

Rinnakkaistodellisuutta vaihdettuani huokaisin helpotuksesta havaittuani, että Suomen furryskene on tällä puolella edelleen suhteellisen pieni ja yhtenäinen, ja että Kurhinen on suhteellisen tuntematon ja vaarattoman oloinen henkilö. Nyt käsitykseni Kurhisen vaarattomuudesta on kuitenkin muuttunut, sillä hän on alkanut soluttautua Piraattipuolueeseen aivan samalla tavalla kuin hän Wareborg-todellisuudessa soluttautui furryskeneen. Onkin kuvaavaa, että Kurhinen ei ole ottanut julkisuudessa kantaa mihinkään Piraattipuolueen vaaliohjelmaan kuuluviin asioihin -- niillä ei yksinkertaisesti ole hänelle mitään väliä. Mikäli Kurhista ei pysäytetä, johtaa se ennen pitää Piraattipuolueen jakautumiseen "Kettuihin" ja "Karhuihin" ja katutaisteluiden alkamiseen. Koko piraattiliikkeen aika menee sisäisiin taisteluihin, eikä kukaan ole puolustamassa ihmiskuntaa Illuminatia ja tekijänoikeusmafiaa vastaan.

Vetoan siis täten Piraattipuolueen johtoon: erottakaa Antti Kurhinen puolueesta välittömästi! Kyseessä ei ole pelkkä harmiton maskotti, jota hyväksikäyttämällä pystyy helposti saamaan julkisuutta puolueelle, vaan vaarallinen, piraattiliikkeen tuhoamiseen pyrkivä Illuminati-agentti. Mikäli Illuminati saa haluamansa, tulevaisuudessa termi Big Brother ei enää tarkoita laajoille kansanjoukoille harmitonta TV-ohjelmaa vaan samaa, mitä se tarkoitti George Orwellille. Teknologista singulariteettia ei saavuteta, ja ihmiskunta vajoaa kommunistiseen kukkahattuluddismiin Uuden Maailmanjärjestyksen myötä. Ottakaa varoitukseni vakavasti, sillä lähipäivien päätöksistänne voi riippua koko ihmiskunnan tulevaisuus!

3 comments:

 1. Kommunistit eivät ole kukkahattuja. Kiinan kommunistinen puolue on varsin sitoutunut nanoteknologiaan. Suomessa nanoyhteiskunnasta ei puhu kukaan.
  http://trustbus.weebly.com/1/post/2011/03/nanoyhteiskunta1.html

  ReplyDelete
 2. Mikä on Japanin tilanne rinnakkaistodellisuudessa?

  ReplyDelete
 3. Japanin tilanteeseen liittyy todellakin eräs hyvin hämmentävä transdimensionaalinen tapahtumaketju, jonka yksityiskohtia olen paraikaa selvittämässä. Kirjoitan täällä blogissa aiheesta lähiaikoina.

  ReplyDelete