2011-03-14

Kukkahattutädit aiheuttivat Japanin katastrofin.

Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset ovat varmasti huomanneet jo ajat sitten, kuinka kansalaisten ydinvoimakannat ovat muuttuneet Japanin maanjäristyksen jälkeen huomattavasti kielteisemmiksi. Tämä on hyvin valitettavaa, onhan energiantuotannon jatkuva lisääminen välttämätöntä, jotta teknologia kehittyisi ja saavuttaisimme teknologisen singulariteetin vielä omana elinaikanamme. Ydinvoiman käyttöönottoa tulisi lisätä räjähdysmäisesti nykyisestä, jotta singulariteetin saapuminen ja siten oma hengissäsäilymisemme varmistuisi.

Tämän valitettavan tragedian taustalla ei ilmeisestikään ole pelkkä geologinen sattuma, vaan suunnitelmallinen täsmäisku. Luotettavista lähteistä on tihkunut tietoa, joka viittaisi siihen, että maanjäristys on aikaansaatu Yhdysvaltain hallituksen käytössä olevalla HAARP-säänmuokkausteknologialla, ja että järistys oli varta vasten suunniteltu juuri niin, että se vahingoittaisi Fukushiman ydinvoimalaa ja aiheuttaisi sitä kautta koko maailman väestössä ydinvoimanvastaisuutta ja sitä kautta myös yleistä teknologianvastaisuutta.

Kuka haluaa istuttaa maailman väestöön teknologianvastaisia meemejä? Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset tietävät jo vastauksen: vihervasemmistolaiset teknologiapelkoiset kukkahattutädit. Tämän luddiittisen ihmisryhmän maailmanlaajuinen vaikutusvalta on lisääntynyt räjähdysmäisesti muutamien viime vuosien aikana, ja tästä syystä on pidettävä jopa todennäköisenä, että kukkahattutädeillä tai heidän edunajajillaan on nykyään tarvittaessa pääsy jopa HAARP-teknologiaan.

Mutta miksi isku toteutettiin juuri nyt? Itse voin transdimensionaalisena henkilönä tarjota tähän kysymykseen mielestäni varsin tuoreen näkökulman. Koska isku tapahtui vain noin viikon päästä siitä, kun Antti Kurhinen ryhtyi Piraattipuolueen kansanedustajaehdokkaaksi, on mielestäni aiheellista olettaa, että näillä kahdella tapahtumalla on keskinäinen yhteys. Kurhis-yhteyden puolesta puhuu mielestäni etenkin se tosiasia, että Wareborg-todellisuuden puolella Kurhinen liittyi Piraattipuolueeseen kaksi päivää aikaisemmin kuin tässä todellisuudessa, ja myös maanjäristys tapahtui Wareborg-todellisuudessa samaiset kaksi päivää aikaisemmin.

Useimmat luultavasti nauravat päättelylleni, mutta ennen näkemykseni teilaamista on hyvä kaikkien muistaa se, mitä olen kirjoittanut Kurhisesta edellisessä blogikirjoituksessani. Kurhinen saattaa tässä rinnakkaistodellisuudessa vaikuttaa harmittomalta pelleltä, mutta transdimensionaalisesti tarkasteltuna hän on hyvin vaarallinen agentti, joka pyrkii heikentämään kukkahattumafialle vihamielisiä järjestöjä soluttautumalla niihin ja tuhoamalla niitä sisältä päin.

Kukkahattutätien strategiset päättäjät eivät ole sokeita rinnakkaistodellisuuksien suhteen. Taholla, jolla on pääsy HAARP-teknologiaan, on varmastikin pääsy myös transdimensionaaliseen tiedusteludataan, jonka perusteella se pystyy ottamaan huomioon useiden eri rinnakkaistodellisuuksien realiteetit toimintaansa suunnitellessaan. Kukkahattutädit selvästikin pyrkivät ajoittamaan strategisesti tärkeät todellisuusmuutokset ajallisesti mahdollisimman lähekkäin, jotta niiden yhteisvaikutus olisi suhteessa voimakkaampi.

Olen myös aina vain vakuuttuneempi siitä, että viime vuoden lopulla Espoon ja Helsingin alueella esiintynyt todellisuuksienvälinen rajapinta oli sekin samaisen kukkahattumafian aikaansaannos ja liittyy tähän samaan tapahtumavyyhtiin. Olen ilmeisesti sen verran merkityksellinen avainhenkilö tulevaisuuden maailmanhistoriassa, että kukkahattumafia katsoi aiheelliseksi heikentää minua siirtämällä minut vieraaseen rinnakkaistodellisuuteen, jossa en enää pysty vaikuttamaan poliittisesti osana Piraattipuoluetta. Luulen, että myös Tunisian ja muun arabimaailman mellakat liittyvät vyyhtiin jollain tavoin, mutta minulla on vielä toistaiseksi enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Kukkahattumafia on siis viimeaikaisten tapahtumien myötä osoittautunut huomattavasti vaarallisemmaksi viholliseksi kuin alun perin olin osannut kuvitellakaan, mutta ei suinkaan voittamattomaksi! Vetoan siis kaikkiin lukijoihini: älkää antako periksi vihollisen edessä! Aseistuksestaan huolimatta kyseessä on pelkkä matalaälyisten hiilihydraatinsyöjien apinalauma, jonka voittamiseen riittää älyllinen rehellisyys, puhdas bayesilainen logiikka ja tarpeettomien tunteenpurkausten tukahduttaminen. Näillä aseilla kukkahattutädit on mahdollista voittaa ja maailma palauttaa teknologiamyönteisten ihmisten haltuun!

4 comments:

 1. Räjäytämme yhden japanilaisen ydinvoimalan lisää joka kerta kun kerrot paljastuksia meistä.

  T: kukkahatut

  ReplyDelete
 2. Tekevätkö kukkahatut ja äärijehovat yhteistyötä?

  ReplyDelete
 3. Onpas tämä mennyt kovin väsyneeksi. Eikö kannattaisi lopettaa silloin, kun jutut on vielä hauskoja?

  ReplyDelete
 4. Kuinka julkeat poiketa singulariteetti-oppi-isäsi Ray Kurzweilin mielipiteistä? Hänhän ennustaa että tulemme tuottamaan kaiken energiamme aurinkovoimalla koska sen tehokkuus hintaa kohti kasvaa eksponentiaalisesti. Kohta varmaan väität että Kurzweilkin on kukkahattutäti?

  ReplyDelete