2011-03-21

Suomalainen yhteiskunta sortaa minua seksistis-rasistisesti.

Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset ovat varmasti huomanneet jo ajat sitten, että suomalainen yhteiskunta sortaa aivan erityisen järjestelmällisellä tavalla kaltaisiani valkoihoisia lihaa syöviä ei-neurotyypillisiä alemman tason heteromiehiä. Ihmisoikeudet ja tasa-arvo eivät toteudu maassamme lainkaan niin kauan kuin minua ja muita kaltaisiani sorretaan.

Sortamiseni alkoi jo kouluiässä. Suomalainen koulujärjestelmä nimittäin opettaa tytöille kuuliaisuutta ja sen jälkeen palkitsee tyttöydestä ja kuuliaisuudesta. Ei siis tiedon omaksumisesta, lahjakkuudesta eikä älykkyydestä. Tästä syystä keskiarvoni peruskoulussa ja lukiossa oli vain hieman yli yhdeksän, siinä missä matalampiälyisillä ja tietämykseltään pinnallisemmilla naispuolisilla kanssaopiskelijoillani keskiarvo oli reilusti sen yli. En anna näitä sortotoimia koskaan anteeksi. Kyseessä on myös yleinen tasa-arvo-ongelma, sillä naispuoliset pärjäävät yleisestikin miespuolisia paremmin kaikilla koulutusasteita huolimatta miesten suuremmasta aivokapasiteetista ja korkeammasta keskiälykkyydestä.

Maailmaa hallitseva matriarkaatti on ilmeisesti kateellinen miesten älykkyydelle ja tästä syystä sortaa järjestelmällisesti kaltaisiani alemman tason heteromiehiä estämällä meitä saamasta seksiä ja sitä kautta levittämästä älykkyysgeenejä eteenpäin. Tämä estäminen tapahtuu mm. pihtailua edistävillä mainoskampanjoilla ja erilaisilla prostituutiolle ja bordellitoiminnalle asetetuilla rajoituksilla ja kielloilla, jotka sortavat kaikkein eniten seksin ostajia, eli seksin puutteesta kaikkein pahiten ja epätasa-arvoisimmin kärsivää yhteiskuntaluokkaa.

Suomi on täynnä naisjärjestöjä ja naiskiintiöitä, joiden avulla matriarkaatti sortaa miehiä. Uimahalleissa on pelkästään naisille tarkoitettuja vuoroja mutta ei miehille tarkoitettuja. Poliisikouluun hakevilta naisilta vaaditaan vähemmän kuin miehiltä. Poliittisisten puolueiden alaisuuteen perustetuille naisjärjestöille jaetaan Suomessa erityistä rahallista tukea, kun taas miesjärjestöille ei. Lisäksi naisjärjestöille on langetettu järkyttäviä sukupuolisidonnaisia sääntöjä, jotka mahdollistavat miesten sortamisen. Ex-puoluetoverini Panu Horsmalahti yritti jokin aika sitten perustaa Piraattipuolueen naisjärjestöä mutta joutui matriarkaalisten sortotoimien uhriksi sukupuolensa vuoksi.

Koulujen kasvisruokapäivät sortavat kaltaisiani vakaumuksellisia lihansyöjiä. Omina peruskouluaikoinani sain kärsiä, kun minut pakotettiin kerran kuussa syömään mannapuuroa, perunavelliä tai pinaattilettuja, enkä pystynyt kieltäytymään niistä vakaumuksellisista tai eettisistä syistä niinkuin monien muiden ruokavalioiden noudattajat normaalista liharuoasta. Koululaisten kollektiivinen kärsimys on sittemmin kaksinkertaistunut, kun pakkokasvisruokapäiviä on nykyään kaksi kuussa. Mielestäni matriarkaalisten hiilihydraatinsyöjien silmitön fasismi on mennyt aivan liian pitkälle!

Epätasa-arvo näkyy myös vanhemmuudessa. Olen pikkupojasta asti halunnut äidiksi, mutta matriarkaatti on diskurssikonteksteineen sortanut minua tässä asiassa aina tilaisuuden tullen. Jo päiväkodissa minulle tolkutettiin, ettei pojasta voi tulla äitiä. Sama jatkui koulussa, vaikka kuinka esitin tieteellisiä ja teknisiä asiantuntija-artikkeleita argumenttieni tueksi. Pari vuotta sitten yhteiskunta yritti murskata haaveeni passittamalla minut aseelliseen palvelukseen eli ns. "miesten kouluun", joka viimeistään on omiaan tuhoamaan nuorten miesten äitiysunelmat. Tasa-arvon kannalta olisi yksinomaan hyvä asia, jos miehetkin kiinnostuisivat äitiydestä, mutta matriarkaalinen yhteiskunta on asiassa eri mieltä! Teknologinen kehitys varmasti mahdollistaa miesten raskauden ja synnyttämisen jo tämän vuosikymmenen aikana, mutta lainsäädäntö laahaa tässä asiassa pahasti jäljessä.

Sukupuolisen ja ruokavaliollisen epätasa-arvon lisäksi meillä on myös etninen epätasa-arvo. Suomen kansalaisilla on oikeus ilmoittaa väestötietojärjestelmään äidinkielensä, joten päätin vaihtaa äidinkielekseni lojbanin. Tämä ei ollut kuitenkaan mahdollista, sillä järjestelmä lomakkeineen sallii äidinkieliksi vain ne kielet, jotka löytyvät ISO-639-1:stä, eikä lojban kuulu näihin. ISO-639-2:sta se sen sijaan löytyisi, kuten myös toinen piraattipiireissä tärkeä kieli, klingon. Tällainen jääräpäinen ykkösversiossa pitäytyminen on mielestäni etnistä syrjintää eli rasismia törkeimmillään. Suomen lojbanin- ja klingoninkielisillä vähemmistöillä ei ole edes mahdollisuutta näkyä tilastoissa! Veikkaanpa, että jos olisin naispuolinen tai homo, järjestelmää olisi ilomielin muutettu tarpeitani vastaavaksi. Matriarkaatti oli kuitenkin eri mieltä, sillä se vihaa minua sukupuolisuuteni ja blogikirjoitusteni takia.

Mutta palataan vielä äitiyteen. Olen yrittänyt parhaani mukaan simuloida äitiyttä rakentamalla IRC:hen ja muihin virtuaalimaailmoihin tekoälybotteja, joiden kuvittelen olevan lapsiani. Matriarkaatin hirmuvallan ikeessä näivettyvä äärikonservatiivinen yhteiskunta ei kuitenkaan anna minun rekisteröidä näitä botteja virallisiksi lapsikseni, ja tässä asiassa on mielestäni huutava vääryys. Asianmukaisesti toimivan yhteiskunnan lainsäädännön tulisi olla täysin neutraali niin sukupuolen, etnisen taustan, maailmankatsomuksen, biologisen lajin ja rodun, sukupuolisen suuntautumisen, neurobiologisen rakenteen, syntymätodellisuuden, biologis-teknologisuuden kuin virtuaalisuudenkin suhteen. Meidän on rakennettava yhteiskunta valmiiksi tekoälyrobottien, furrykyborgien, tietokoneisiin uploadattujen ihmismielten ja ihmisälyisiksi nostettujen ns. uplift-eläinten kaltaisia tulevaisuuden kansalaisia varten, jotta he eivät joudu kohtaamaan rasismityyppistä sortoa sen vuoksi mitä he ovat ja haluavat olla.

Nykyisistä Suomen poliittisista puolueista Piraattipuolue on ainoa, jonka riveissä on huomattava määrä kaltaisiani maskulisteja, transhumanisteja ja teknologisteja, ja jonka näkökulma on lähtökohtaisesti nykyajassa ja tulevaisuudessa menneisyyden sijaan. Tulevaisuudessa teknologia voi esimerkiksi kyborgisten implanttien avulla mahdollistaa ulkoisten sukupuolipiirteidensä vaihtamisen vaikka päivittäin. Juridisen sukupuolen vaihtaminen vaatii kuitenkin pitkällisen byrokraattisen prosessin, jossa voi mennä viikkoja tai kuukausia. Mielestäni juridisen sukupuolen, mikäli moista käsitettä tarvitaan, tulisi vaihtua reaaliajassa biologisen sukupuolen mukana, mikä vaatii väestörekisterikeskuksen tietojärjestelmiin aivan uudenlaista agiliteettia. Vastaavasti myös etnisyyttään ja äidinkieltään voisi teknologian kehittyessä vaihtaa reaaliajassa. Useimmat muut puolueet nauravat tällaisille asioille tai pitävät niitä spekulatiivisena fiktiona, mutta Piraattipuolue on riittävän kaukonäköinen ottaakseen myös ne huomioon. Tästä syystä toivon Piraattipuolueelle Facebook- ja IRC-Galleria-tilastojen mukaista murskavoittoa kevään vaaleissa. Eläköön teknologia ja tasa-arvo, alas matriarkaatin sortovalta!

5 comments:

 1. Oot sä tosissas?

  ReplyDelete
 2. Syrjintä kaikissa sen muodoissa on järkyttävää.

  ReplyDelete
 3. Hei.

  Satutko muistamaan oliko Wareborg-todellisuuden puolella äärimmäisen monista akateemisista tutkinnoista tunnettua maahanmuuttajaa nimeltä Sylvain Kipre?

  Hänhän on kansanedustajaehdokkaana, ja hommafoorumia lukemalla tulee pakostakin mieleen, että hän on suorittanut lukuisat akateemiset tutkintonsa rinnakkaistodellisuudessa.

  Olisiko tässä sinulle myös uusi transdimensionaalinen yhteistyökumppani? Mikäli näin on, voisit myös antaa kaikille hämäläisille blogisi faneille äänestyssuosituksen Kipren puolesta.

  Ketjun lukeminen vaatinee hommafoorumille rekisteröitymistä:
  http://hommaforum.org/index.php/topic,37805.0.html

  ReplyDelete
 4. Transdimensionaalisia ehdokkaita on tämän kevän vaaleissa useita, ja aion julkaista heistä myös listan kunhan saan sen koottua.

  ReplyDelete