2011-04-27

Naiset ovat murhaajia.

On tunnettu tosiasia, että miehet tekevät paljon itsemurhia. Tämä on mielestäni yksinomaan naisten syytä. Valtaosa naisista on nirsoilijoita, jotka ajavat parinvalintapreferensseillään huomattavan osan ns. alemman tason miehistä niin epätoivoiseen seksin puutteen tilaan, että heille ei jää elämässään muuta vaihtoehtoa kuin tappaa itsensä. Koska naiset voisivat parinvalintapreferenssejään muuttamalla estää nämä itsemurhat mutta eivät sitä tee, ovat he epäsuorasti syyllisiä kaikkien näiden miesten itsemurhiin eli siis murhaajia.

Tuen väitettäni noin viiden vuoden takaisella ruotsalaistutkimuksella, joka paljastaa, että lyhyet miehet tekevät huomattavasti enemmän itsemurhia ja itsemurhayrityksiä kuin pitkät. Tämä johtuu mielestäni yksinomaan naisten parinnvalintapreferensseistä, jotka epätasa-arvoisesti suosivat pitkiä miehiä lyhyiden kustannuksella. Tämä yhdistettynä naisten yleiseen pihtailuun ja nirsoiluun johtaa siihen, että hyvin suuri osa ulkoisilta ominaisuuksiltaan vajaiksi koetuista miehistä jää kokonaan ilman seksiä, mikä on paitsi räikeä sukupuolten välinen tasa-arvo-ongelma, myös koko ihmiskunnan tulevaisuuden vaarantava epäkohta.

Jotta ihmiskunta selviäisi hengissä, on naisten muutettava parinvalintapreferenssejään. Ensisijainen valintakriteeri parinvalinnassa tulisi aina olla älykkyysosamäärä ja siitä kumpuava kyky rationaalis-loogiseen ajatteluun, ja naisten pitäisi myös antaa seksiä varauksettomammin kaikille heiltä sitä pyytäville älykkäille miehille. Tämä tukisi ihmiskunnan hengissäpysymistä etenkin nostamalla väestön keskiälykkyyttä, mikä johtaisi teknologisen kehityksen nopeutumiseen. Älykkäiden miesten ei myöskään tarvitsisi enää käyttää suurta määrää henkisistä resursseistaan kumppanien etsimiseen, mikä tarkoittaisi sitä, että nämä resurssit olisivat tieteen ja teknologian kehityksen palveluksessa, ja näiden kehitysnopeus näin ollen kiihtyisi.

Olen toki kirjoittanut näistä asioista blogissani ennenkin, mutta juuri nyt aihe on itselleni henkilökohtaisella tasolla erityisen läheinen. Olen nimittäin saanut selville, että avaruusulottuvuuksien skalaarikertoimet ovat erilaiset eri rinnakkaistodellisuuksissa, mikä aiheuttaa ongelmia transdimensionaaliselle siirtolaisuudelle. Portugalin ex-presidentti totesi äskettäin julkisuudessa, että kääpiöt hallitsevat Suomea. Vaikkei hän sitä varmaan kirjaimellisesti tarkoittanutkaan, on se tietyssä mielessä myös kirjaimellisesti totta. Tämän rinnakkaistodellisuuden eli Soini-todellisuuden tilaulottuvuudet ovat nimittäin kuroutuneet sen verran kokoon viime kuukausien aikana, että Soini-todellisuuden asukkaat ovat tällä hetkellä noin 5-10 prosenttia lyhyempiä kuin Wareborg-todellisuuden asukkaat, ja ero tulee kasvamaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kun joukko Soini-todellisuuden asukkaita noin kuukauden päästä siirtyy Wareborg-todellisuuteen, on heidän sopeuduttava elämään maailmassa, jossa he ovat huomattavasti nykyistä lyhyempiä. Esimerkiksi itse olen 168 senttimetriä pitkä, joten Wareborg-todellisuuteen palattuani olisin siellä pahimmassa tapauksessa hädin tuskin 150-senttinen.
                               
Koska useimmat kaltaiseni Wareborg-todellisuuteen matkustavat siirtolaiset lienevät älykkyydeltään reilusti keskitason yläpuolella, ja koska madonreiän läpi pystytään teoriassa siirtämään jopa satojatuhansia ihmisiä, saattaa Wareborg-todellisuuteen syntyä huomattava lyhyistä mutta älykkäistä ihmisistä koostuva vähemmistö, joka joutuu lyhyydestään johtuen panostamaan kumppanin löytämiseen huomattavasti keskimittaisia enemmän. Kaikki se aika, joka tällä vähemmistöllä menee kumppaniehdokkaiden pokaamisessa välttämättömien PUA- eli pelimiestekniikoiden opiskeluun, on pois Wareborg-todellisuuden teknologisesta kehityksestä ja siten ihmiskunnan kehityksestä.

Koska olen Wareborg-todellisuuden puolella kansanedustaja, ja olen vaalilupauksissani lupautunut tukemaan sekä transdimensionaalisten henkilöiden että alemman tason miesten oikeuksia, aion ajaa kauteni aikana voimaan joukon lakiuudistuksia, jotka parantavat etenkin lyhyiden miesten tasa-arvoa.

Tasa-arvoa parantaisi mielestäni huomattavasti etenkin se, jos naiset asetettaisiin edesvastuuseen aiheuttamistaan miesten itsemurhista. Tämä vähentäisi huomattavasti heidän harjoittamaansa pihtailua ja nirsoilua, ja myös heidän parinvalintapreferenssinsä todennäköisesti muuttuisivat samalla rationaalisempaan suuntaan. Aivan liian suuri osa ihmisten ja etenkin naisten tekemistä tärkeistä päätöksistä on muutenkin tunne- eikä järkiperäisiä, ja tähän olisi mielestäni hyvä puuttua vaikka pakkokeinoin jos ei muu auta. Kannatan toki mahdollisimman suuria yksilönvapauksia, mutta ne kuuluvat mielestäni ensisijaisesti rationaalisille ja korkeaälyisille ihmisille, joilla on edellytykset ymmärtää myös yksilönvapauksiin sisältyvä vastuu.

6 comments:

 1. Loistava tekstiä jälleen kerran! Bravo!

  ReplyDelete
 2. kannatan! lisää miesten itsemurhia
  alfat ja betat ehtivät hyvin tyydyttää naisylivallan

  t: alfa-nainen

  ReplyDelete
 3. "ois pitäny kommaa jotai siit et naisis on moninkertasesti alfoi suhtees miehiin, ja siit tää 'epätasa-arvo' johtuu.

  ja että looks and brains vaan kyl kulkee käsi kädessä
  ja että wareborg, ylemmyydentuntosi on asperger-oire, etkä oikeesti oo älykäs."

  ReplyDelete
 4. Älä murehdi Wareborg, 20 vuoden päästä useimpien meistä fyysinen olomuoto on foglettipilvi, jolloin voimme aina valita itsellemme haluamamme näköisen ja pituisen avatarin ja vaihtaa sitä kuinka usein tahansa.

  ReplyDelete
 5. Tomi, olen löytänyt sinulle tyyliisi sopivan asunnon: http://fi.wikipedia.org/wiki/Futuro

  ReplyDelete
 6. Korkeintaan 6 kk Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset eivät maksa Suomen tuloveroa penniäkään! Siksi Suomessa on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä työttömiä, koska heidän työnsä vie verottomasti työskentelevä vierastyöläinen, erityisesti rakennusalalla.

  Euro valuuttana saattaa romahtaa lähivuosina Kreikan, Portugalin ja Italian ylivelkaantumisen vuoksi. Jo syksyllä 2011 on pakko tehdä jotain (esim. erottaa eurosta ongelmamaat) Espanjan joutuessa vuorostaan sijoittajien pörssikeinottelun uhriksi. Velkakriisi on vasta alkamassa, ei loppumassa. Suomi on jo nyt sijoittanut miljardeja euroja velkaantuneiden ulkomaiden tukemiseen. Hyvinvointivaltio lopulta romahtaa.

  - Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa

  ReplyDelete