2010-12-04

Konservatiivit tähtienvälisen imperialismin asialla?

Samalla kun koko maailman omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset iloitsevat valtionsalaisuuksien paljastumisesta Wikileaks-vuotojen myötä, kuuluu suomalaisten äärikonservatiivien riveistä jääräpäistä mylvintää. Viimeisimpänä huipentumana on perjantaina 3.12.2010 adressit.com-palveluun ilmestynyt Suomen Totalitaaridemokraattisen Puolueen kansanedustajaehdokkaan Sakarias Lehtomäen laatima kansalaisadressi, jossa vaaditaan, että Wikileaks-palvelu on "tuhottava välittömästi".

Puheenvuoro on pöyristyttävä. Lehtomäki käyttää hyväkseen aikansa elänyttä terrorismiretoriikkaa leimatakseen Julian Assangen ja muut Wikileaks-palvelun urheat vapaustaistelijat kaikkien "kunniallisten veronmaksajien" vihollisiksi, jotka häiritsevät Suomen ja koko maailman päättäjien työrauhaa. Päättäjät tarvitsevat tätä työrauhaa Lehtomäen mukaan siihen, että ns. "Uusi Maailmanjärjestys" saataisiin toteutettua "aikataulun mukaisesti".

Merkillepantavaa Lehtomäen kirjoituksessa on, että se sisältää lukuisia mielettömiä väitteitä mutta ei ainuttakaan lähdeviitettä. Ilmeisestikin Lehtomäki olettaa, että Illuminati-salaseuran ja "siihen kuuluvan reptiliaanivaltuuskunnan" yhteistyö maailman hallitusten kanssa olisi jonkinlainen yleisesti hyväksytty tosiasia, jonka kaikki jo tietävät, ja jota ei tarvitse kenellekään enää todistella. Missään muualla en ole myöskään nähnyt mainittavan Lehtomäen "valvonta- ja mielenhallintajärjestelmiä" ja niihin liittyvää Nokian ja Tieto-konsernin mikrosiruprojektia, mutta Lehtomäki pitää tätäkin niin ikään yleisenä tietona, joka ei vaadi lähteistystä tai minkäänlaisia lisäselittelyjä.

Mistä on kyse? Rivien välistä on luettavissa käsitys, että edellämainitut asiat olisivat tulleet julki Wikileaksin kautta. Näin ei kuitenkaan ole! Minulla, kuten kaikilla valveutuneilla kansalaisilla, on kopiot kaikista Wikileaksin julkistamista dokumenteista, eikä niissä mainita Illuminatia eikä reptiliaaneja lainkaan. Sen sijaan Assange on maininnut tuoreessa haastattelussa, että muutamissa VIELÄ JULKISTAMATTOMISSA dokumenteissa on "UFO-viittauksia"!

Asia alkaa olla minulle päivänselvä: Lehtomäki on itse sisäpiiriläinen, jolla on yksityiskohtaiset tiedot kaikenlaisista kulissien takana tapahtuvista projekteista ja jopa ns. "UFO-jutuista", joihin adressissa mainittu "reptiliaanivaltuuskunta" voitaneen laskea. Lehtomäki on ollut tietoinen siitä, mitä tietoja vuodetut dokumentit sisältävät, mutta on tehnyt virheen olettaessaan, että kaikki ne olisi julkaistu kerralla. Näin ollen Lehtomäeltä lipsahti vahingossa julkisuuteen ensikäden tietoa maailmanlaajuisesta salaliitosta jo ennen kuin Wikileaks ehti julkaista sitä!

Kun Sakarias Lehtomäen lipsahdukseen yhdistetään äskettäinen Jyrki Kataisen eduskuntapuheenvuorossaan lipsauttama viittaus "Uuteen Maailmanjärjestykseen", alkavat palapelin osaset vähitellen loksahdella paikoilleen: ilmeisestikin hyvin suuri osa suomalaisten konservatiivipuolueiden jäsenistä on osallisena tässä salaliitossa! Tämän hypoteesin puolesta puhuvat myös muutamien suomalaispoliitikkojen ulkoiset olemukset: esimerkiksi Keskustan Paavo Väyrysen silmien välimatka on niin suuri, että hän todennäköisesti ei vain kuulu salaliittoon vaan myös on itse ihmiseksi naamioitunut reptiliaani, kun taas Perussuomalaisten Timo Soini tuo ulkoiselta olemukseltaan mieleen Star Warsin Hutt-lajia muistuttavan avaruusolentolajin, joka on mahdollisesti yhteistyössä reptiliaanien kanssa.

Reptiliaanit vaativat Lehtomäen adressit.com-vetoomuksen kautta kaikkia salaisten dokumenttien kopioita tuhottaviksi kuten myös kaikkia niiden kanssa tekemisissä olleita henkilöitä. Tällaisten mahdottomuuksien vaatiminen kertoo, että reptiliaanit eivät ole kovinkaan hyvin perillä Internetin toimintaperiaatteista saati sitten Maa-planeetan oikeusjärjestelmästä. Lisäksi reptiliaanit vaativat kaikilta Maan asukkaita anteeksipyynnön, mutta missään ei kerrota, mitä Maan asukkaille tapahtuu, jos anteeksipyyntöä ei kuulu.

"Internet-vaikuttaja" Sakarias Lehtomäen koko poliittinen toiminta näyttäisi palvelevan reptiliaanien tarkoitusperiä, jotka vastaavat varsin hyvin myös kukkahattutätien tavoitteita. Etenkin Totalitaaridemokraattisen Puolueen poliittiset linjaukset näyttäisivät olevan varsin hyvin linjassa niiden kanssa: valvontaa on lisättävä, perusoikeuksia poistettava ja mitä ihmeellisimpiä kieltoja ja rajoitteita on toimeenpantava. On sanomattakin selvää, että Totalitaaridemokraattien ohjelman mukaisen valtion yhteiskunnallinen ja teknologinen kehitys pysähtyisi kuin seinään, eikä teknologista singulariteettia saavutettaisi koskaan. Tämä taas olisi omiaan edistämään avaruusolentojen maailmanvalloitussuunnitelmia.

Me valveutuneet ja vapautta rakastavat ihmiskunnan edustajat emme kuitenkaan aio alistua vieraaseen hirmuvaltaan, vaan taistelemme vapauden puolesta niin pitkään kuin meissä henki pihisee! Emme hyväksy ainuttakaan uudistusta, jota reptiliaanit ajavat EU:n ja muiden ylikansallisten koneistojensa kautta. Emme hyväksy ihmiskunnan järjestelmällistä tyhmentämistä, sterilisointia emmekä minkäänlaista yksilönvapauden tai teknologisen kehityksen rajoittamista. Tärkein aseemme reptiliaaneja vastaan on OIKEA TIETO, ja tästä syystä meidän tulee myös tukea Wikileaksia ja vastaavia vapaan tiedon levittäjiä kaikin mahdollisin keinoin. Jos jonkun kotikoneelta puuttuvat vielä kopiot CableGate-dokumenteista, nyt on korkea aika ottaa ne talteen vaikkapa Pirate Bayn kautta, sillä huomenna saattaa olla jo liian myöhäistä! Mutta tänään maailma on vielä meidän!

7 comments:

 1. Entistä mielenkiintoisemmaksi menee :D

  ReplyDelete
 2. Hetkinen... Jos trolli kirjoittaa viestin ja siihen vastaa vihamieliseen sävyyn, tekeekö se vastaajasta trollin, koska se provosoi vastausta trollilta? Entäs voiko trollaus muuttua oikeaksi keskusteluksi? Kiinnostaako se enää ketään? Jos kommentoi trollauksen trollaukseen, tekeekö se kommentoijasta trollin?

  Taidan muuttaa sillan alle.

  ReplyDelete
 3. http://aangirfan.blogspot.com/search/label/Wikileaks

  Julian Assange was born in 1971 in Townsville, Queensland, Australia.

  Reportedly, Julian, together with his mother Claire and his half-brother, spent his childhood fleeing the father of Julian's half-brother.

  That father was a member of a cult, called The Family, run by a Anne-Hamilton Byrne.

  Anne-Hamilton Byrne ran her 'child-kidnapping cult' on the outskirts of Melbourne.

  "Byrne dyed the stolen children’s hair blonde and fed them LSD." (Julian Assange of WikiLeaks: “Destroyer of Worlds)

  "The San­ti­nike­tan Park Asso­ci­a­tion of Anne Hamilton-Byrne con­di­tioned chil­dren with drugs, sen­sory depri­va­tion, sleep depri­va­tion, tor­ture and rit­ual sex­ual abuse in order to pro­duce sub­jects who bent to the will of the group’s leader." (Wiki of the Damned)

  "Assange claims that Aus­tralian intel­li­gence has advised him, and there is an appar­ent link between Aus­tralian intel­li­gence and the cult." (Wiki of the Damned)

  Australian intelligence works closely with the CIA and Mossad.

  ReplyDelete
 4. Uskotko että superäly syntyy kvanttiprosessoreiden, nanoprosessorien vai memristorien avulla?
  http://riknik.weebly.com/1/post/2010/12/darpa-memristor-moneta-and-brain-building.html

  ReplyDelete
 5. Mitä kolmesta singulariteettikoulukunnasta muuten edustat?

  ReplyDelete
 6. Du bist mein Sohn Julian zufällig ein sehr gutes Potenzial für die erste Ziffer Anti-Christus. Alle dumm Nerds von 4chan werde tun, was Sie wollen. Verwenden Sie einfach Ihre Reptilien Befugnisse auf die Welt zu zerstören!

  ReplyDelete
 7. En jaksanut lukea kirjoitustasi paria kappaletta pitemmälle, koska huomasin, että olet kaiketi ymmärtänyt väärin. Itse näen kyseisen adressin kirjoitelman satiirina. Teidät taas näen kyvyttömänä spekuloida asioita laaja- alaisesti, koska hyökkäät henkilökohtaisesti adressin kirjoittajaa kohtaan, käyttäen asetta, joka tekee teistä itsestänne, en keksi osuvampaa vähemmän loukkaavaa sanaa, idiootin.

  ReplyDelete