2010-10-30

Kukkahattutätien maailmanlaajuinen salaliitto uhkaa ihmiskunnan tulevaisuutta.

Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset ovat varmasti jo huomanneet ajat sitten, kuinka Suomessa kukkahattutädit hallitsevat kaikkea mahdollista keskustelua ja päätöksentekoa. Koska omat blogikirjoitukseni ovat viime aikoina saaneet paljon kukkahattutätien huomiota osakseen, olen katsonut aihelliseksi laatia yhteenvedon siitä, mitä asioita nämä kehityksen ja rationaalisen ajattelun arkkiviholliset oikein ajavat ja millä keinoin.

Kukkahattutädit ovat kaikki luddiitteja, eli raivoisia teknologisen ja kulttuurillisen evoluution vastustajia. He haluavat jarruttaa kehitystä monenlaisilla keinoilla, jotka ovat pääosin erilaisia rajoituksia ja kieltoja. Kukkahattutätien olemassaolon perimmäinen tarkoitus näyttäisi olevan teknologisen singulariteetin estäminen, vaikka he eivät kysyttäessä ole tuntevinaan koko käsitettä. Voitaneen siis puhua salaliitosta, jonka jäsenet eivät paljasta todellista agendaansa.

Kukkahattutädit vastustavat talouskasvua ja elintason nousua vetoamalla kaikenlaisiin naurettaviin ideologioihin, kuten "kestävä kehitys", "ilmastonmuutos", "kulutuskriittisyys", "eläinten oikeudet" ja "degrowth". Lapsikin ymmärtää, ettei kehitystä pysty olemaan ilman kasvua. Eiväthän tietokoneohjelmatkaan pystyisi tulemaan jatkuvasti paremmiksi ilman jatkuvasti nopeutuvia ja suurikapasiteettisempia laitteistoja. Nyky-yhteiskunnassa on tärkeää esimerkiksi ostaa vanhentuvien elektroniikkalaitteiden tilalle uusia mahdollisimman usein, jotta teknologioissa pystytään siirtymään uusiin sukupolviin mahdollisimman tiheään tahtiin ja siten jouduttamaan singulariteetin saapumista. Kaikkien edellämainittujen luddiitti-ideologioiden tarkoituksena on kritisoida ja sitä kautta hidastaa tätä kehitystä.

Kukkahattutätien suosima ilmastouskovaisuus on harhautus, jolla yritetään kulutuskriittisyyden pönkittämisen lisäksi uudelleenkohdistaa teknologian kehitys kaikenlaisiin joutavanpäiväisiin ja hyödyttömiin projekteihin, joilla yritetään estää jotain, mistä ei ole edes pitäviä tieteellisiä todisteita. Eläinoikeusliikkeen perimmäisenä tarkoituksena puolestaan saada aivojen kehityksen kannalta täysin välttämättömät lihaproteiinit poistettua ihmisten ruokavaliosta ja korvattua ne hiilihydraateilla, joiden liiallinen nauttiminen myrkyttää elimistön korjauskelvottomaan kuntoon.

Kukkahattutätien kanssa ei pysty keskustelemaan rationaalisesti, sillä he tekevät mm. hiilihydraattipitoisesta ruokavaliostaan johtuvan alhaisen älykkyysosamääränsä vuoksi jatkuvasti argumentaatiovirheitä. Klassisten ad hominemin ja olkiukkojen lisäksi kukkahattutätien suosiossa ovat ns. natsikortti ja lapsikortti, joiden käyttöä pidetään niin valtaisana kardinaalivirheenä, että ne johtavat automaattisesti väittelyn häviämiseen. Kukkahattutädit eivät kuitenkaan tunnusta tätä sääntöä tai mitään muutakaan vakiintunutta argumentointisääntöä, ja siksi heidän kanssaan keskustelun yrittäminen saa omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset usein raivon partaalle.

Kukkahattutätien ohjenuorana yhteiskunnan kehittämisessä on George Orwellin ansiokas teos "1984". Kyseessä ei voi olla pelkkä sattuma, sillä kukkahattutätien ajamat yksilönvapauden ja sananvapauden rajoitukset noudattavat niin pikkutarkasti Orwellin dystopiaa, että joudun usein uutisia lukiessani haukkomaan henkeäni yhtymäkohtia havaitessani. Vaikka mielestäni yli 50 vuotta vanhat kirjat tulisikin pääsääntöisesti unohtaa, jotta teknologinen kehitys ei jarruttuisi, on "1984":lle annettava erikoisasema, sillä se auttaa meitä ymmärtämään tämänhetkisiä evoluution perivihollisia, kukkahattutätejä.

Kukkahattutädeille on toki ominaista myös muiden vanhojen kirjojen kuin "1984":n käyttäminen ohjenuorana elämässään, tärkeimpänä näistä Raamattu. Raamattu on täynnä täysin käsittämättömiä, tieteelliseltä perustaltaan kestämättömiä hypoteeseja erilaisista satuolennoista kuten "jumalasta" ja "jeesuksesta". Nämä hypoteesit on falsifioitu jo ajat sitten Occamin partaveitsen avulla, mutta kukkahattutädit pitävät niistä edelleen itsepintaisesti kiinni. Mielestäni satuolentoihin uskominen aikuisiällä tulisi katsoa sekä mielisairaudeksi että avoimeksi hyökkäykseksi yleisesti hyväksyttyä tieteellis-ateistista totuutta vastaan, ja satuolentoihin uskovat tulisi sulkea asianmukaisiin hoitolaitoksiin, jossa heidän maailmankuvansa palautetaan evoluution tahdon mukaiseksi.

Kukkahattutädit puhuvat tasa-arvosta, mutta heidän tasa-arvokäsityksensä ei ulotu valkoihoisiin ja itäaasialaisiin heteromiehiin, jotka ylläpitävät sivilisaatiomme teknologiaa ja talouskasvua. Kukkahattutädit ovat olevinaan suvaitsevaisia, mutta todellisuudessa he kuitenkin vastustavat esimerkiksi japanilaista kulttuuria verisesti. Syynä tähän ei voi olla mikään muu kuin se tosiseikka, että japanilainen kulttuuri on kaikissa asioissa ylivoimaisesti edistynein planeettamme tämänhetkisistä sivilisaatioista, ja kaikkien muiden sivilisaatioiden tulee siis ottaa siitä oppia. Länsimaiden olisi evoluution nimissä tarkoituksenmukaista luopua omasta kulttuuristaan ja korvata se japanilaisella, mutta kukkahattutädit yrittävät kaikin puolin estää tämän kehityksen ja sen sijaan jarruttaa kehitystä vahingollisten kulttuurivaikutteiden avulla.

Kukkahattutädit jarruttavat länsimaiden kehitystä raahaamalla tänne matalaälyisiä muukalaisia kehitysmaista kuin menneiden aikojen orjakauppiaat ikään. Muukalaisista ei kuitenkaan tehdä orjia, kuten heidän älyllinen ja kulttuurillinen kehitystasonsa vaatisi, vaan heidät nostetaan kiihkomielisen tasa-arvoideologian vallassa yhdenvertaiseen asemaan kanta-asukkaiden kanssa, jolloin he rupeavat alentamaan väestön keskiälykkyyttä. Tämä ns. suvaitsevaisuuspolitiikka aikaansaa länsimaissa älyllistä rappiota, joka korreloi mm. Tatu Vanhasen tutkimusten nojalla myös kulttuurilliseen, teknologiseen ja taloudelliseen rappioon. Maahanmuuttajille tulisikin aina tehdä älykkyystesti ennen kuin heille annetaan oleskelulupa, sillä varsinkin koulutusresurssien haaskaaminen matalaälyisten yksilöiden sopeuttamiseen on äärimmäisen vahingollista yhteiskunnalle ja teknologiselle kehitykselle.

Kukkahattutätien maailmanlaajuisen salaliiton perimmäinen luonne on visusti ylläpidetty salaisuus, mutta sen laajuutta ei voi tosiaankaan vähätellä. Mielestäni onkin tärkeää, että Internetin kollektiiviälyt keskittävät entistä enemmän resurssipisteitä kukkahattutätien juonittelujen paljastamiseen, jotta heitä vastaan taisteleminen olisi ylipäätään mahdollista. Mikäli kukkahattutädit saavat lopullisen tahtonsa läpi ja muutettua yhteiskuntamme täysin orwellilaiseksi, ei omilla aivoillaan ajatteleville kansalaisille jää muuta vaihtoehtoa kuin tarttua aseeseen ja puolustaa vapauttaan väkivallan keinoin. Tämä olisi äärimmäisen valitettavaa, mutta keinomme käyvät aina vain vähäisemmiksi. Itselleni teknologinen singulariteetti on kuitenkin niin tärkeä asia, että kuolen tarvittaessa vaikka marttyyrikuoleman sen puolesta.

16 comments:

 1. Syynä tähän ei voi olla mikään muu kuin se tosiseikka, että japanilainen kulttuuri on kaikissa asioissa ylivoimaisesti edistynein planeettamme tämänhetkisistä sivilisaatioista, ja kaikkien muiden sivilisaatioiden tulee siis ottaa siitä oppia. <- HALOO! Ne piirtää lapsiporno sarjakuvia, ja ne on aika...

  ReplyDelete
 2. Luulisin että useimmille transhumanisteille ympäristönsuojelu ja ilmastonmuutoksen torjuminen ovat tärkeitä asioita, toisin kuin tämä trollaaja yrittää saada ihmiset luulemaan.

  ReplyDelete
 3. Joni Pelkonen31/10/2010, 10:43

  Salaliittoon osallistujat eivät ole keksineet ideoitaan itse, joten juonen voi helposti paljastaa lukemalla mitä he lukevat ja samaistumalla heidän ajatteluunsa.

  Näin kukkahattusalaliiton tarkoitukseksi paljastuu länsimaista yhteiskuntaa ulkopuoliselta pahalta suojelevien ennakkoluulojen ja vihan vähentäminen.

  Suvaitsevuuden nimissä tietenkin tuhotaan suvaitsemattomuus, mikä kertoo kaiken tämän porukan todellisesta suvaitsevaisuuden tasosta: heidän "suvaitsevaisuutensa" ei esimerkiksi siedä sitä että homoja pommitetaan kyynelkaasukranaateilla.

  Sen sijaan he tuosta vain sallivat vielä kammottavammat teot, kuten graffitien suihkuttamisen alikulkukäytäviin. Graffiti näet on pysyvä haitta, kun taas kyynelkaasun ja hakkaamisen aiheuttamat vammat paranevat ajan kanssa.

  ReplyDelete
 4. "Internetin kollektiiviälyt"

  Koska länsimainen kulttuuri perustuu individualistiselle vapaudelle, tällaiset kollektiiviälyt ovat tietysti länsimaisen kulttuurin vihollisia, jotka on tuhottava.

  ReplyDelete
 5. "Muukalaisista ei kuitenkaan tehdä orjia, kuten heidän älyllinen ja kulttuurillinen kehitystasonsa vaatisi, vaan heidät nostetaan kiihkomielisen tasa-arvoideologian vallassa yhdenvertaiseen asemaan kanta-asukkaiden kanssa, jolloin he rupeavat alentamaan väestön keskiälykkyyttä. Tämä ns. suvaitsevaisuuspolitiikka aikaansaa länsimaissa älyllistä rappiota, joka korreloi mm. Tatu Vanhasen tutkimusten nojalla myös kulttuurilliseen, teknologiseen ja taloudelliseen rappioon. "

  Näinhän on tunnetusti tapahtunut Yhdysvalloissa, maassa, joka siirtolaisia vuosikymmenet hyysättyään on vajonnut kolmannen maailman tasolle ja jossa ei ole minkäänlaista korkean teknologian teollisuutta ohjelmistoyrityksistä puhumattakaan.

  ReplyDelete
 6. Minua kiinnostaa, miten ateistiksi itseään luonnehtiva henkilö argumentoi teknologisen singulariteetin pohjalta, ollen valmis jopa kuolemaan sen puolesta. Teknologinen singulariteettihan on täysin teoreettinen konstruktio, joka perustuu oletukseen ihmisjärjelle käsittämättömästä superälystä. Miten tämä siis eroaa uskosta jonkin muun kaikkivoipaisen entiteetin olemiseen tai tulemiseen?

  ReplyDelete
 7. Uskontokortti on argumentaatiovirhe, jolla itselle epämieluisat ajatukset pyritään derationalisoimaan rinnastamalla ne uskonnolliseen ajatteluun. Etenkin ilmasto- ja viheruskovaiset ovat kunnostautuneet tämän kortin käytössä aina silloin kun he ovat halunneet vaientaa heihin kohdistuvan kritiikin.

  ReplyDelete
 8. "Mielestäni satuolentoihin uskominen aikuisiällä tulisi katsoa sekä mielisairaudeksi että avoimeksi hyökkäykseksi yleisesti hyväksyttyä tieteellis-ateistista totuutta vastaan, ja satuolentoihin uskovat tulisi sulkea asianmukaisiin hoitolaitoksiin, jossa heidän maailmankuvansa palautetaan evoluution tahdon mukaiseksi."

  En ymmärrä, miten pakkohoito voidaan perustella libertaristiselta pohjalta.

  ReplyDelete
 9. En puhunut pakkohoidosta, vaan vapaaehtoisesta hoidosta, jota uskonnon uhri voi vaatia itselleen sen jälkeen kun hänet on saatu tiedostamaan ongelmansa. Mielestäni vapaa tiedonvälitys ja ihmiskunnan tieteellis-älyllinen kehitys johtavat väistämättä ennen pitkää siihen, että satuolentouskovaiset alkavat vaatia itselleen asiaankuuluvaa korjaushoitoa.

  ReplyDelete
 10. Tämä henkilö on kuin irvokas karikatyyri minusta. Tasokasta trollausta, Viznut.

  ReplyDelete
 11. Mää oon mensan jäsen mutta laiskuudestani johtuen helvetin köyhä ja siksi mulla ei oo varaa ostaa jatkuvasti uusia leluja. Oon kuitenkin ihan pärinöissäni nyt tuosta sun singulariteetistas ja oon kanssa valmis kuolemaan sen puolesta. Pitäiskö mun alkaa varastamaan noita teknologialeluja vai riittääkö, että nipistän vielä muutaman tunnin yöunista kuvalaudan hyväksi?

  ReplyDelete
 12. Moro.

  Et voi vedota Occamin partaveitseen jos samalla haluat kieltää yli 50 vuotta vanhat kirjat. Mää oon 1200 ja 1300 -lukujen vaihteesta, nääs.

  Ellet sitten vetoa siihen että kaikki huomionarvoiset ideat kyllä painetaan lukiotason filosofian oppikirjoihin ennen kuin ne ehtivät hapantua liikaa. Näinkö on? Vetoat lukion filsankirjoihin?

  ReplyDelete
 13. Et taida olla aito transhumanisti kun et ole maininnut vielä Eliezer Yudkowskyä ja LessWrongia

  ReplyDelete
 14. http://www.youtube.com/watch?v=p1nRJ5GtdE8&feature=fvst

  ReplyDelete
 15. Kukkahatuista lisätietoa.
  http://trustbus.weebly.com/1/post/2011/02/kukkahattutti-ja-politiikka.html

  ReplyDelete
 16. Jätän vain tämän tähän. http://www.sd-commission.org.uk/publications.php?id=914

  ReplyDelete