2011-05-06

Illuminati-agentti piraattien presidenttiehdokkaaksi - paetkaa kun vielä pystytte!

Piraattipuolue on tänään valinnut presidenttiehdokkaakseen edistysmielisen teknologiayrittäjän ja transhumanistilibertaarin, pornotähti ja diplomi-insinööri Oskar "Jeppe" Elmgrenin. Soini-todellisuuden puolella tosin valituksi tuli Elmgrenin sijaan luddiittinen ja punaviherhumanistinen konservatiivipiraatti Harri Kivistö. Tämä on mielestäni valtava skandaali, joka osoittaa kiistattomasti, kuinka vihervasemmistolaiset kukkahattuaatteet ovat näivettäneet Soini-todellisuuden piraattien puoluehallituksen jo täysin läpikotaisin.
                         
On päivänselvää, ettei Kivistö arvomaailmansa puolesta pysty mitenkään olemaan piraatti. Hän ei olekaan, sillä hän on maailmaneliitin agentti, joka on soluttautunut Piraattipuolueeseen ja vastaanottaa käskyjä aivoihinsa asennetun mikrosirun avulla. Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta väitteeltä, mutta tulen lähipäivinä saamaan mikrosirun olemassaolosta valokuvallista todistusaineistoa. Siihen asti vahvin argumenttini on Kivistön uskonnollinen tausta: hän nimittäin kuuluu mormonikirkkoon, joka on yksi ns. Uuden Maailmanjärjestyksen taustalla olevista ryhmittymistä, joihin kuuluvat myös mm. siionistit, vapaamuurarit ja Illuminati-salaseura. Kaikki näiden ryhmien jäsenet implantoidaan mikrosiruilla jo ensimmäisen asteen initiaatiorituaalin yhteydessä, eikä heillä tämän jälkeen ole omaa tahtoa.

Kivistön valinta presidenttiehdokkaaksi toimikoon hälytysmerkkinä kaikille edistysmielisille Piraattipuolueen kannattajille: jättäkää Soini-todellisuus ja Soini-todellisuuden Piraattipuolue lopullisesti oman onnensa nojaan ja paetkaa Wareborg-todellisuuteen! Wareborg-todellisuuden Piraattipuoluetta eivät ole maailmaneliitin agentit päässeet näivettämään, ja aktiivijäsenet tarkastetaan säännöllisin väliajoin mikrosiruimplanttien varalta. Minkäänlaisella kukkahattukonservativismilla, luddismilla tai vasemmistolaisuudella ei ole sijaa Wareborg-todellisuuden Piraattipuolueessa, joten kaikki rationaalisesti ajattelevat henkilöt pystyvät takuuvarmasti löytämään sieltä poliittisen kotinsa.

No comments:

Post a Comment