2011-05-29

Olen palannut Wareborg-todellisuuteen!

Läpäisin todellisuuksienvälisen madonreiän onnistuneesti tänään kello 13:35 Soini-todellisuuden UTC+3-aikaa (13:37 Wareborg-todellisuuden aikaa). Olen siis nyt jättänyt lopulliset hyvästit Soini-todellisuudelle, enkä ole enää transdimensionaalinen orpo.

Perässäni seurasi kaikkiaan 23 muuta urheaa todellisuusmatkailun pioneeria, joita odottaa nyt Wareborg-todellisuudessa valoisampi tulevaisuus. Tilallemme Soini-todellisuuteen siirtyi Wareborg-todellisuuden puolelta 52 henkilöä, jotka varmaan niin ikään kokevat Soini-todellisuuden tarjoavan heille paremman tulevaisuuden.

Madonreiän avaaminen vaati useiden tuhansien ihmisten työpanoksen Wareborg-todellisuuden puolella, jossa Otaniemeen rakennettiin tätä varten vain muutamassa kuukaudessa valtava kvanttikosmologinen laboratoriokompleksi hiukkaskiihdyttimineen ja negatiivienergiakammioineen. Haluan kiittää sydämeni pohjasta kaikkia hankkeeseen osallistuneita tahoja, niin korkea- kuin matalaälyisiäkin henkilöitä.

Soini-todellisuuden puolella tarvittava työmäärä oli vähäisempi, sillä oma madonreikälaboratoriomme toimi vain passiivisena osapuolena, joka lähinnä tarjosi säiekvanttidynaamista maapotentiaalia ja ylläpiti todellisuuksienvälistä viestintälinkkiä. Tästä huolimatta viisihenkinen tiimimme teki viimeisten päivien aikana jopa 20-tuntisia työpäiviä, ja haluankin esittää tässä kiitokseni etenkin ystävilleni Mikolle ja Tuukalle ja heidän suunnattomille henkilökohtaisille uhrauksilleen ihmiskunnan tulevaisuuden hyväksi.

Siirryin madonreikälaboratorioon turvallisuussyistä johtuen vasta tänä aamuna kello 5:12, ja käytin siirtymiseen muiden bunkkeriasukkaiden tavoin TKK:n maanalaista tunneliverkostoa. Pidimme kaiken aikaa mukanamme suojakenttägeneraattoria, jonka olimme siirtymistä varten asentaneet rullakkoon ja muuttaneet akkukäyttöiseksi.

Kello 8:00 aikoihin muut todellisuusmatkaajat kokoontuivat Otaniemessä heille etukäteen ilmoitetussa paikassa, minkä jälkeen he kävivät läpi turvallisuus- ja lääkärintarkastukset ennen madonreikälaboratorion viereen rakentamaamme odotustilaan siirtymistä. Kello 9:00-11:00 pidin matkaajille tässä tilassa koulutustilaisuuden, ja pyrin käyttämään tilaisuutta hyväkseni myös flirttaillakseni läsnä olleille nuorille naishenkilöille. Ensisijaisena flirttausalgoritmieni kohteena oli eräs OkCupid-palvelusta löytämäni 21-vuotias fysiikanopiskelijatyttö, joka kuitenkin flirttailustani huolimatta poistui tilasta ennen tilaisuuden päättymistä ja perui matkansa. Tästä johtuen aikavälille 11:15-11:45 merkitsemäni kuhertelutilaisuus peruuntui, mikä ei sinällään ollut harmittava seikka, sillä saatoin käyttää vapautuneen ajan kvanttiyhtälöiden uudelleentarkistamiseen.

Madonreikä avattiin suunnitelmien mukaisesti Wareborg-todellisuudesta käsin kello 12:00 sikäläistä aikaa (kello 11:56 Soini-todellisuuden aikaa). Tämä avaaminen kuitenkin epäonnistui negatiivienergiapumpun ajoitusfunktion virhearvioinnista johtuen, mistä johtuen reikä lysähti kasaan ensimmäisten sekuntien aikana. Tarkistimme järjestelmät ja avasimme uuden madonreiän kello 12:25 WBTA / 12:27 STA. Tämä reikä saatiin onnistuneesti stabilisoitua, mutta sen kokoa ei saatu laajennettua riittävän suureksi, jotta ihminen mahtuisi siitä läpi. Käytimme kuitenkin tilaisuutta hyväksemme tehdäksemme reiän läpi erilaisia mittauksia. Annoimme lopuksi tämänkin reiän kuroutua ja avasimme kolmannen reiän kello 12:56 WBTA / 12:54 STA. Tämä reikä saatiin sekä stabiiliksi että riittävän suureksi.

Koska kunkin madonreiän päät asettuvat aika-avaruusjatkumossa aina hieman eri kohtiin, on todellisuuksienvälinen aikaero joka kerta hieman erilainen. Olimme kuitenkin täysin varautuneet tähän, eikä aikaeron vaihtelu aiheuttanut kummassakaan rinnakkaistodellisuudessa varsinaisia ongelmatilanteita (vaikkakin aikaparadoksit voivat olla etenkin ensikertalaiselle melko hämmentävä kokemus). Kolmannen reiän avautumisen jälkeen synkronoimme kellomme ja siirryimme myös Soini-todellisuudessa käyttämään yksinomaan Wareborg-todellisuuden aikaa.

Kellojen synkronoinnin jälkeen madonreiän läpi työnnettiin Wareborg-todellisuuden puolelta halkaisijaltaan noin puolitoistametrinen ja pituudeltaan noin nelimetrinen muoviputki, jonka toinen pää kiinnitettiin Soini-todellisuudessa sille varattuun kiinnitysalustaan. Tällä järjestelyllä oli tarkoitus varmistaa, että matkaaja pysyy kaiken aikaa avaruustopologisesti turvallisen alueen sisällä. Periaatteessa reiän läpi olisi toki pystynyt hyppäämään suoraankin, mutta emme halunneet ottaa tässä asiassa enää minkäänlaista ylimääräistä riskiä. Käytimme jopa turvavaijereita, jotta matkaaja saataisiin missä tahansa hätätilanteessa siirrettyä nopeasti jommankumman todellisuuden puolelle ensiapuhenkilökunnan hoidettavaksi.

Siirryin ensimmäisenä todellisuusmatkaajana putken läpi siis kello 13:37 Wareborg-todellisuuden aikaa. Tämän jälkeen minulle tehtiin pikainen lääkärintarkastus, jossa elintoimintojeni todettiin olevan normaalit. Seuraava matkustaja, koomikko Teuvo Hakkarainen, siirtyi Wareborg-todellisuudesta Soini-todellisuuteen kello 13:50, minkä jälkeen hänelle tehtiin Soini-todellisuuden puolella vastaava tarkastus. Loput matkaajat pääsivät vaihtamaan todellisuutta kello 14:10 alkaen, ja viimeinen matkustaja läpäisi putken onnistuneesti kello 14:52. Tämän jälkeen putki poistettiin ja madonreikä päästettiin kuroutumaan takaisin umpeen.

Kukin todellisuutta vaihtanut matkaaja ohjattiin heti siirtymänsä jälkeen erityiseen karanteenitankkiin, jossa hänen on vietettävä seuraavat seitsemän vuorokautta ennen ulos pääsemistä. Karanteeni on tarpeellinen sekä oman terveytemme kannalta että mahdollisten transdimensionaalisten mikroeliötartuntojen ehkäisemiseksi. Todellisuudenvaihto saattaa aiheuttaa meille aivan yllättäviä fysiologisia oireita johtuen luonnonvakioiden eriytymisestä toisistaan, ja tästä syystä kaikkien matkaajien terveyttä ovat valvomassa sekä lääketieteen että kvanttifysiikan asiantuntijat.

Kello 15:00 pidettiin Wareborg-todellisuudessa lehdistötilaisuus todellisuudenvaihtoon liittyen. Tämän tilaisuuden yhteydessä annoin karanteenitiloista käsin laajan haastattelun, joka käsitteli monenlaisia asioita alkaen henkilökohtaisista kokemuksistani aina piraattipolitiikkaan, Soini-todellisuuden erityispiirteisiin ja rinnakkaistodellisuusmatkailun tulevaisuuteen. Pääsin myös ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen keskustelemaan äitini Kerttu Kuuslahden kanssa reaaliaikaisesti, millä oli meille molemmille varsin voimakas emotionaalinen vaikutus. Lupasin äidilleni myös käydä hänen luonaan vierailulla heti karanteenista päästyäni, ja hän lupasi järjestää minulle muiden sukulaisten kanssa oikein isot juhlat. Totesin tällöin, että mikäli juhlissa on kakkua, tulee siinä olla luddiittisten mansikoiden ja vadelmien sijaan goji-marjoja ja pakurikääpää.

Minulla on hoidettavana myös lukuisia virallisia asioita, jotka pystyn onneksi suurimmalta osin hoitamaan jo karanteenista käsin. Edustustehtäviini liittyvät asiat ovat tietenkin itsestäänselviä, mutta näiden lisäksi haluan esimerkiksi muuttaa nimeni myös Wareborg-todellisuuden puolella. Täällä nimeni on nimittäin edelleen Tomi Kuuslahti, mutta olisi käytännöllisempää, jos pystyisin käyttämään täälläkin virallisesti Wareborg-nimeä, johon ehdin tottua orpouteni aikana. Otan kuitenkin toiseksi nimekseni Kyuu-nimen sijaan sanan "Kyoi" 淨, jolla haluan korostaa sitä, kuinka haluan toteuttaa Wareborg-todellisuudessa mahdollisimman puhdasta ja periksiantamatonta piraattipolitiikkaa terästettynä puhtaalla transhumanismilla ja hikikomorismilla. Soini-todellisuuden puolella monet piraatit on ehditty jo implantoida mielenhallintasiruilla, mistä syystä minun on erityisen tärkeää välttää implantoitumista ja aatteeni myymistä viimeiseen asti. Kyoi-nimen käyttö estää minua myös sekoittumasta maahanmuuttoministeri Kyuu Eturauttiin.

Olen saanut todellisuutta vaihdettuani myös selville, että ex-tyttöystäväni Olga on jotenkin onnistunut palaamaan Wareborg-todellisuuteen jo useita kuukausia sitten. Hän on ilmeisesti pyrkinyt pysyttelemään mahdollisimman huomaamattomana ja piilossa julkisuudelta, mutta hänen olemassaolostaan on varmoja silminnäkijähavaintoja. Aion tehdä kaikkeni, jotta saisin paikannettua Olgan ja otettua yhteyden häneen. Pyrin jatkamaan suhdettani Olgan kanssa ainakin siinä tapauksessa, jos en jostain syystä saa kansanedustajuuteni tuoman parisuhdemarkkina-arvon myötä itselleni parempaa elämänkumppania.

Kansanedustajuuteni lisäksi minulla on tärkeä luottamustehtävä Transdimensionaalisessa Säätiössä, joka tulee tukemaan todellisuuksienvälistä yhteistyötä ja matkailua. Lähikuukausien aikana tullaan avaamaan todellisuuksiemme välille vielä useita uusia väliaikaisia madonreikiä, ja todennäköisesti vuoden loppuun mennessä tulee aloittamaan toimintansa ensimmäinen todellisuuksienvälinen matkailuyritys. Ehkä Länsimetron valmistuessa vuonna 2015 pystymme avaamaan Otaniemen metroasemalle pysyvän madonreiän, jonka avulla metromatkustajat pystyvät vaihtamaan Wareborg-todellisuuden ja Soini-todellisuuden metrolinjojen välillä. Näin Helsingin metro tulee olemaan maailman ensimmäinen multiversaalinen metrojärjestelmä.

Multiversaalisuus tulee nopeuttamaan tieteen ja teknologian kehitystä huomattavasti, mistä johtuen tarvitsemme aivan uudenlaista politiikkaa -- sellaista, mitä esimerkiksi Wareborg-todellisuuden Piraattipuolue ajaa. Kunhan kansalaisten maailmankuvat laajentuvat multiversaalisiksi ja älykkyyttä nostavat kirkasvalokuulokkeet ja nootropiinit yleistyvät, tulee myös Piraattipuolue nousemaan ehdottomaksi valtapuolueeksi niin Wareborg- kuin Soini-todellisuudessakin. Tekoälyjen ja robottien oikeudet tulevat nousemaan tärkeäksi keskustelunaiheeksi jo tämän vuosikymmenen aikana kuten myös teknologinen singulariteetti, jonka saatamme niin ikään saavuttaa jo tämän vuosikymmenen aikana. Tulevaisuutemme näyttää valoisammalta kuin koskaan!

Poistun nyt lepäämään, sillä minulla alkoi aivan yllättäen vihlova päänsärky. Palaan kuitenkin myöhemmin asiaan. Annan julkaista tämän ja tulevat blogikirjoitukseni myös Soini-todellisuuden puolella, jotta myös siellä kuulumisiani seuranneet henkilöt pysyvät ajan tasalla tilanteestani.

2 comments:

  1. Onko saatavilla täyttä listaa rinnakkaistodellisuutta vaihtaneista henkilöistä?

    ReplyDelete
  2. Onko teillä suunnitelmia avata madonreikiä johonkin eksoottisempiin rinnakkaistodellisuuksiin? Wareborg- ja Soini-todellisuuksien välillä kun vaikuttaa olevan tylsän vähän eroa.

    ReplyDelete