2011-05-29

Wareborg on kuollut.

Hei, Soini-todellisuuden Tuukka Elitanner tässä. Tulin tuomaan teille murheellisen uutisen.

Useimmat äskettäisestä todellisuuksienvälisestä madonreiästä läpi menneet henkilöt, 64 henkilöä 76:sta, ovat kuolleet todellisuudenvaihdoksen aiheuttamiin fysikaalisiin komplikaatioihin. Menehtyneiden joukossa oli myös tämän blogin pitäjä, Tomi K. Wareborg eli entinen Tomi "Wareborg" Kuuslahti.

Myös ne 12 matkustajaa, jotka ovat vielä elossa, ovat tällä hetkellä kriittisessä tilassa, eikä heidän odoteta elävän enää kovin pitkään. Yritämme vielä pelastaa heidät avaamalla uuden madonreiän ja palauttamalla heidät sitä kautta alkuperäisiin todellisuuksiinsa, mutta asiantuntijoiden mukaan se tuskin auttaa enää mitään.

Emme tiedä syytä matkaajien kuolemalle. He alkoivat kuitenkin oirehtia muutamien tuntien sisällä todellisuudenvaihdoksestaan. Ensimmäinen oire oli useimmilla voimakas päänsärky, minkä jälkeen he menettivät tajuntansa ja vajosivat koomaan alle tunnin kuluessa. Wareborg-todellisuudessa on arveltu, että tietyt ihmisten soluissa toimivat proteiinit olisivat hyvin herkkiä pienillekin luonnonvakioiden muutoksille ja saattaisivat siis ruveta toimimaan kuolettavien solumyrkkyjen tavoin, mikäli kosmologiset olosuhteet eivät ole tarkalleen yhteensopivat. Soini-todellisuus ja Wareborg-todellisuus ovat tiettävästi viime kuukausien aikana erkaantuneet toisistaan ainakin avaruusulottuvuuksien skalaarikertoimien osalta, mikä saattoi hyvinkin aiheuttaa sen ratkaisevan ja traagisen eron, joka tappoi todellisuuksienväliset matkailijat.

Esitän sekä omasta puolestani että koko madonreikäprojektin puolesta syvimmät osanottoni kaikkien uhrien omaisille ja läheisille. Matkaajat olivat urheita pioneereja, jotka tiedostivat todellisuudenvaihdon riskit. He päättivät kuitenkin tästä huolimatta ottaa ratkaisevan askeleen koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Wareborg-todellisuudessa kaikkien menehtyneiden matkaajien ruumiit tullaan säilömään kryonisesti, jotta heidät pystyttäisiin tulevaisuudessa palauttamaan eloon esimerkiksi nanoteknologisten korjausrobottien avulla. Aiomme palauttaa myös Soini-todellisuuteen siirtyneet matkustajat Wareborg-todellisuuteen, sillä Soini-todellisuuden Suomessa ei kryoniikkapalveluja ole niin hyvin saatavilla kuin Wareborg-todellisuudessa.

Mikäli matkaajien ruumiit osoittautuvat korjauskelvottomiksi, saataneen tulevaisuudessa ainakin pelastettua heidän aivojensa informaatiorakenne, jolloin heidän mielensä voidaan uploadata tietokoneisiin. Informaatioteoreettisesti tarkasteltuna kukaan matkaajista ei siis ole vielä kuollut vaan odottaa henkiinherättämistään joko omassa ruumiissaan, robottiruumiissa tai puhtaasti virtuaalitodellisuudessa. Mikäli aivojen informaatiorakennettakaan ei saada pelastettua, niin viimeistään teknologisen singulariteetin saavuttua transdimensionaaliset pioneerimme pystytään rekonstruoimaan, ja heille voidaan antaa se ikuinen elämä, jonka he uhrauksillaan ansaitsivat.

Wareborg oli monella tavoin edellä aikaansa. Hän toi suomalaiseen politiikkaan aivan uudenlaisia teemoja: rinnakkaistodellisuudet, transhumanistiset aiheet, tekoälyjen oikeudet, seksirobotit, superfoodit, ympyräkaupungit ja monet muut aiheet, joista useimmat eivät olleet aiemmin edes kuulleet. Hänen kokemansa dramaattinen rinnakkaistodellisuussiirtymä ja sitä seurannut todellisuuksienvälisen yhteyden muodostuminen sai aikaan ennennäkemättömän tieteellisen ja teknologisen vallankumouksen. Wareborgin ansiosta tiedämme nyt varmasti, ettei oma universumimme ole ainoa olemassa oleva, vaan elämme multiversumissa, jonka lukemattomat vaihtoehtoiset todellisuudet ovat paitsi olemassaolevia, myös fysikaalisin mittalaittein havaittavia.

Aika ei kuitenkaan liene vielä kypsä todellisuuksienväliselle matkailulle. Teknologiaa on kehitettävä vielä pitkään ennen kuin matkailijaa pystytään pitämään vieraan todellisuuden puolella elossa muutamaa tuntia pitempään. Wareborgin ja muiden transdimensionaalisten pioneerien uhraus oli kuitenkin tärkeä uhraus; ehkä tärkein uhraus, minkä kukaan ihminen on koskaan tähän asti pystynyt tekemään.

Ihmiskunnan tulevaisuuden ja madonreikäprojektin puolesta,

Tuukka.

Lue Wareborgin taustoista.

8 comments:

 1. kevyet mullat

  ReplyDelete
 2. Mitä vittua?

  ReplyDelete
 3. Karmea kohtalo. Olkoon Jeesus läsnä missä onkin.

  ReplyDelete
 4. Toimiva kvanttitietokone myyty ja kuten varmasti lukijat tietävät. Kvanttitietokoneen olemassa olo todistaa multiversumien olemassaolon.

  ReplyDelete
 5. Rip in Peace

  ReplyDelete
 6. Elämme aikoja jolloin superäly herää. Tervetuloa tapaamaan Superälyä!

  ReplyDelete
 7. Voi hyvänen aika mitä paskaa. Fiktionakin, ontuvaa ripulia.

  ReplyDelete