2011-05-11

Rationaalisiakin piraatteja implantoitu - suojautukaa bunkkereihin!

Olen kuullut järkyttävän huhun, että Panu Horsmalahti on liittynyt Vasemmistonuoriin. Tämä jos mikä on todeksi paljastuessaan vedenpitävä todiste siitä, että nyt myös rationaalisia piraatteja on ruvettu implantoimaan mielenhallintasiruilla.

Koska kukaan ei nähtävästi ole enää turvassa, pyydän kaikkia vielä implantoimattomia piraatteja suojautumaan välittömästi. Paras suojautumiskeino on sulkeutua salaiseen bunkkeriin ja poistua sieltä vasta kun Wareborg-todellisuuteen johtava madonreikä on avautunut. Bunkkerielämä soveltuu muutenkin piraateille melko hyvin -- etenkin niille, jotka edustavat hikikomori-alakulttuuria.

Kaikkein turvallisin bunkkeri sijaitsee Otaniemessä ja on varattu minulle ja läheisimmile yhteistyökumppaneilleni. Tätä bunkkeria vartioidaan vuorokauden ympäri, ja kaikki sisään pyrkivät varmistetaan turvatarkastuksissa implantittomiksi ja solukemialtaan terrestriaalisiksi. Lisäksi bunkkeri on varustettu kvanttimekaanisella suojakenttägeneraattorilla, joka estää mm. sisätiloihin kohdistuvan teleportaation. Tämä bunkkeri on valitettavasti jo buukattu täyteen, mutta voin lähettää halukkaille tiedustelijoille kryptatussa muodossa tietoa muista bunkkereista.

Bunkkereiden turvallisuusnäkökohtien suunnittelussa on hyvin tarpeellista ottaa huomioon se mahdollisuus, että implantoijat yrittävät päästä sisään ennennäkemättömän korkeatasoisen teknologian avulla. Tämä on perusteltua siitä syystä, että huomattava osa implantoijista kuuluu maapallon ulkopuolisiin sivilisaatioihin. Jopa Yleisradion kaltaiset valtamediat ovat huomioineet, kuinka ufohavaintojen määrä lisääntyi Suomessa voimakkaasti ennen eduskuntavaaleja. Tämä havaintopiikki johtui nimenomaan toiminnasta, jossa yhteiskuntavaikuttajia paitsi implantoidaan mielenhallintamikrosiruilla, myös vaihdetaan reptiliaanisiin kaksoisolentoihin. Valtaosa istuvista kansanedustajista ja muista pitkän linjan vaikuttajista on implantoitu tai vaihdettu jo aiemmin, joten ufoaktiivisuus liittyy nimenomaan uusien vaikuttajien kuten perussuomalaisten ja piraattipuoluelaisten käsittelyyn.

Piraattipuolueen kansanedustajaehdokkaita ruvettiin implantoimaan havaintojeni mukaan helmikuun loppupuolella, kun osa puoluelaisista alkoi yllättäen vaikuttaa mielipiteiltään aiempaa konservatiivisemmilta ja epäpiraattimaisemmilta. Näihin aikoihin konservatiivipiraatit ottivat puolueen jäseneksi Antti Kurhisen, mikä järkytti minua suuresti. Vaalien aikaan konservativismi oli näivettänyt puolueen selkärangan jo siinä määrin, ettei Oskar Elmgrenin vaalipornoelokuva saanut riittävää tukea ja huomiota vaan lähinnä kukkahattutätimäisä tuhahtelua. Vaalien jälkeen puolue valitsi presidenttiehdokkaakseen Elmgrenin sijaan Harri Kivistön, joka on Uutta Maailmanjärjestystä edustavan implantointiuskonnon edustaja.

Olen viime aikoina aktivoitunut OkCupid-seuranhakusaitilla, jossa olen nimimerkillä "Wareborg". Tärkeimpänä syynä aktivoitumiselleni on se, että haluan itselleni yhden tai useamman naiskumppanin, joiden kanssa siirryn Wareborg-todellisuuteen. En kuitenkaan valitettavasti pysty turvallisuuteni vuoksi poistumaan bunkkerista enkä edes tapaamaan uusia ihmisiä ennen madonreiän avautumispäivää, joten kaikki IRL-treffit on sovittava toukokuun 29. päivän aamupäivälle. Tämä tuskin kuitenkaan haittaa potentiaalisia kumppaneitani, jotka todennäköisesti muutenkin tutustuvat minuun nimenomaan transdimensionaalisuuteni aikaansaaman pariutumismarkkinaedun vuoksi.

En ole kuitenkaan saanut tähän mennessä vielä ainuttakaan kiinnostunutta yhteydenottoa yhdeltäkään naishenkilöltä. Tämä johtunee siitä, että naisia on kaikissa edustamissani viiteryhmissä hyvin pieni osuus miehiin verrattuna. Naispuolisia piraatteja, transhumanisteja, teekkareita ja teknologia-asiantuntijoita on toki jonkin verran, mutta epätasa-arvoisen sukupuolijakauman vuoksi he kaikki menevät Ylemmän Tason Miehille. En pysty implantoitujen piraattien tavoin ratkaisemaan ongelmaa liittymällä Vasemmistonuoriin tai muihin vakaumukseni vastaisiin naisvaltaisiin viiteryhmiin, joten ainoaksi rationaaliseksi vaihtoehdoksi jää kumppaninetsintäprosessin laajentaminen myös miespuolisiin.

Mikäli minulla ei ole Wareborg-todellisuuteen siirryttyäni naiskumppania, aion aloittaa prosessin, jolla pyrin muuntamaan itseni biseksuaaliksi. Minulla ei ole vielä selkeää käsitystä siitä, mitä seksuaalisen suuntautumisen muuttaminen vaatii, ja tarvitaanko siinä ohjelmallisen manipulaation lisäksi myös hardware-tason aivomuutoksia. Biseksuaalisuus on joka tapauksessa huomattavasti rationaalisempaa kuin heteroseksuaalisuus, joten saatan ruveta kehittämään itseäni tähän suuntaan vaikka saisinkin itselleni naiskumppanin. Lisäksi esimerkiksi feministinaiset ovat tietääkseni keskimäärin kiinnostuneempia bi-miehistä kuin heteromiehistä, joten seksuaalisen suuntautumiseni muutos tulee lisäämään markkina-arvoani myös heidän keskuudessaan.

No comments:

Post a Comment