2010-11-26

Minulla on nyt henkilöllisyys.

Tänään, 26.11.2010, sain virallisen henkilöllisyyden tämän todellisuuden puolella.

Henkilöllisyyden hankkimisen yhteydessä myös käyttämäni nimi vaihtui. En saa käyttää suojattua Kuuslahti-sukunimeä, joten virallinen sukunimeni on tästedes sama kuin nimimerkkini. Käytin tilaisuutta hyväkseni myös ottaakseni itselleni uuden toisen nimen. Koko nimeni on siis tästedes Tomi Kyuu Wareborg.

Uusi toinen etunimeni "Kyuu" korostaa vakaata luottamustani siihen, että japanilainen kulttuuri on kaikissa asioissa ylivertaisesti kehittynein nykyisistä maapallon kulttuureista ja tulee säilyttämään tämän aseman aina singulariteettiin asti. Tästä tosiasiasta johtuen haluan myös samaistua japanilaisiin kaikissa asioissa, ja ehkä teknologian riittävästi kehityttyä aion myös muuntautua sellaiseksi. Erityisesti minua viehättävät japanilaisessa kulttuurissa sen teknologinen kehitystaso, yleinen nörttihenkisyys, kollektiivinen työmoraali ja roturealismi, mutta pidän myös japanilaisesta furrypornosta. Termi "kyuu" () viittaa perinteisessä japanilaisessa kulttuurissa käytössä oleviin taso- ja luokkajärjestelmiin, joilla ihmisiä on kätevä luokitella esimerkiksi go-pelaustaitonsa tai päässälaskutaitonsa (anzan) mukaan.

Internet-käyttäjille jo ennestään tuttu nimimerkkini ja nykyinen sukunimeni "Wareborg" puolestaan käsittää kaksi eri asiaa. Alkuosa ("Ware") kuvaa suhdettani piratismiin ja piraattiliikkeeseen ja sen mukaisiin arvoihin (vrt. piraattislangin sana "warez"). Loppuosa ("borg") taasen viittaa transhumanismiini ja siihen liittyvään haluuni muuntautua kyborgiseksi entiteetiksi, joka on sulautunut superälykkääseen kollektiiviin. Star Trek -sarjojen ja -elokuvien borgit (the Borg) ovat mielestäni ideaalinen malliesimerkki siitä, millaiseksi haluan tulla fyysiseltä olemukseltani, kunhan teknologia kehittyy riittävästi.

En oikeastaan pitänyt koko Kuuslahti-sukunimestä. Se tuo liiaksi mieleen suomalaisen luonnontilaisen korpiseudun maalaisjuntteineen ja alkeellisine teknologioineen. Haluan pysyä mahdollisimman kaukana maaseudusta ja mennä sinne vain ehdottoman hengenvaaran pakottaessa (kuten viime viikonloppuna). Lisäksi nimen "lahti"-loppu samaistaa minut turhan vahvasti entisiin puoluetovereihini. Nämä ovat sinällään hyviä tyyppejä, joilla on hyviä mielipiteitä, mutta joku saattaa kuvitella sukunimeni perusteella, että kuuluisin Piraattipuolueeseen, vaikka minut on erotettu siitä.

En aio kertoa henkilöllisyyden hankkimisesta mitään yksityiskohtia, sillä prosessi vaati muutamia jokseenkin arveluttavia laki- ja byrokratiateknisiä temppuja ja ns. social engineeringiä. Lausun kuitenkin tässä yhteydessä kiitokset Mikolle ja Tuukalle heidän tarjoamastaan avusta näihin asiohin liittyen.

14 comments:

 1. Tuo Kyuu vie kyllä nimesi ihan uusille leveleille, onnea siis siitä!

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ei voi muuta sanoa kuin jotta loistavaa! Onnea valitsemallasi tiellä.

  ReplyDelete
 4. John Titor kävi täällä

  ReplyDelete
 5. Voisitko kertoa myös mielipiteesi maahanmuutosta? Eivätkö nämä saastaiset maahanmuuttajat estä singulariteetin tulemisen? Enhän minäkään mene sinne syömään heidän banaanejaan. Mestari on meille suosiollinen. Homma on helvetin kovassa nousussa.

  ReplyDelete
 6. Oliko John Titorin jutuissa muuten mitään eroa näiden todellisuuksien välillä? Tämä onkin aika mielenkiintoinen kysymys...

  ReplyDelete
 7. Mielestäni maahanmuuttajat voivat edistää singulariteetin saapumista, mikäli he ovat älykkyydeltään korkeatasoisia mutta peräisin teknologisesti matalatasoisesta maasta. Mielestäni tärkein kriteeri maahanmuuttajien ottamisessa tulisikin olla älykkyysosamäärä.

  Nokian Anssi Vanjoki on linjannut hyvin omieni kaltaisia näkemyksiä uutisartikkelissa http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2010/11/26/vanjoki-city-lehdelle-kaksoisolentosi-touhuaa-pian-verkossa/201016495/12 .

  ReplyDelete
 8. Haluan kuitenkin mainita, että tieteellisten tutkimustenmukaan eri rotujen älykkyysosamääräjakaumat ovat erilaiset, ja roturealismi on tästä syystä aihetta ottaa mukaan poliittiseen keskusteluun. Esimerkiksi somalien keskimääräinen älykkyysosamäärä on 68 (suomalaisten standardien mukaan lievä kehitysvammaisuus), ja tästä syystä negridirotuisten maahanmuutto pitäisi mielestäni laittaa tauolle kunnes toimiva älykkyystestiseula voidaan ottaa käyttöön.

  ReplyDelete
 9. Siittimeni työntyi suoniryhmy kerrallaan, viistosti nuljahtaen, kauniin tumman maahanmuuttajaneidon sisään. Hän sanoi "Ääkhk" ja vapisi orgasmin kourissa.

  ReplyDelete
 10. "Tekeepä hyvää että saa oikeaa miestä", hän sanoi. "Noilta roturealistinörteiltä ei tyttö koskaan saa munaa."

  ReplyDelete
 11. Tomi, asiantuntijat voivat auttaa personallisuuden häiriöissä. Et ole yksin niiden kanssa.

  ReplyDelete
 12. MITÄ VITTUA MINÄ LUEN

  ReplyDelete
 13. http://keskustelu.suomi24.fi/node/190053

  ReplyDelete
 14. http://www.varsinais-suomi.piraattipuolue.fi/wp-content/uploads/2011/03/Maria_Pinjanainen_cropattu.jpg  Tässä teille todellinen henkilö nimimerkki Tomi K. Wareborgin takana.

  ”Tomi Kuuslahti”

  Home › Forums › Uutisia maailmalta › ”Tomi Kuuslahti”

  This topic contains 9 replies, has 4 voices, and was last updated by snowballschance 1 year, 10 months ago.

  Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

  Ahto ApajalahtiSAID
  Intternetin syövereistä on pongahtanut esille mystinen hahmo nimeltään ”Tomi Kuuslahti”. Hän esiintyy piraattien kannattajana ja kirjoittelee varsin kummallisia blogikirjoituksia. Kukaan piraateista ei tunne tällaista henkilöä ja kaikki selvittelymme viittaavat muutenkin siihen, että kyse on fiktiivisestä hahmosta. Älkää siis ottako ”Tomi Kuuslahden” juuttuja vakavasti.

  29.10.2010

  snowballschanceSAID
  Eli ensin nettiin ilmestyi Tomi ”Wareborg” Kuuslahden blogi, johon on linkitetty mm. tältäkin saitilta. Huhujen mukaan ko. henkilö/ nimimerkki ei löydy ainakaan helposti IRLstä. Onko joku kokeillut jo numerotiedustelua? Jos joku tunnistaa kuvan niin käyköön kysymässä, onko kuvan henkilö koskaan kuullutkaan kyseisestä blogista.

  Sitten nettiin ilmestyi Marianna Lindströmin blogi, jossa ihmetystä herättää, miten hän on voinut törmätä heikosti tunnettuun ja hyvin vähän bloganneeseen Tomi Kuuslahteen netissä. Mariannankaan blogikirjoituksen takana olevasta henkilöstä ei ole täyttä varmuutta. Samanniminen henkilö on huhujen mukaan käynyt Finnconissa, mihin blogikirjoituksessa viitataan, mutta minä vaan kysyn, että kukaan nähnyt hänenkään henkilöllisyystodistustaan.

  Jos juttujen taustalla olevia luonnollisia henkilöitä ei ala löytymään niin kyllä Supo selvittää asian, kun kysäisee niiltä, onko syytä epäillä puoluetoimintaan kohdistuvaa vastavakoilua ulkomaalaisten taholta.

  30.10.2010

  ReplyDelete