2010-11-12

Matalaälyiset eivät ymmärrä ongelmiani.

Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset ovat varmasti huomanneet jo ajat sitten, että viimeaikaiset ongelmani, joista olen tässä blogissa kertonut, ovat äärimmäisen outoja ja epätavallisia. Useimmat kansalaiset eivät pysty niitä edes ymmärtämään, koska heidän älykkyysosamääränsä yksinkertaisesti ei ole riittävä.

Sain torstaina yhteyden erääseen Vantaalla asuvaan entiseen koulutoveriini, joka suostui hätämajoittamaan minut kerrottuani hänelle, että vieras rinnakkaistodellisuus tulee viikon kuluttua jyräämään alleen syntymätodellisuuteni, ja että olen tästä johtuen transdimensionaalinen orpo, jolla ei ole enää äitiä, asuntoa eikä edes virallista henkilöllisyyttä. Ystäväni älykkyysosamäärä ei kuitenkaan riittänyt pitämään tätä todellisena ongelmanani, vaan hän oletti, että olen menettänyt todellisuudentajuni ja tarvitsen tästä johtuen valvontaa ja psykiatrista hoitoa. Yritin todistella olevani täysin järjissäni, mutta argumentaationi ylitti hänen älyllisen kapasiteettinsa.

Minulla on siis nyt jonkinlainen turvapaikka, mutta siellä oleskellessani joudun jatkuvasti pelkäämään, että minut tullaan noutamaan psykiatriseen pakkohoitoon. Ystäväni tuntee minua kohtaan ns. lähimmäisenrakkautta ja haluaa sen vuoksi auttaa minua, mutta alhaisesta älykkyysosamäärästään johtuen hän on pikemminkin vaaraksi kuin avuksi minulle.

En voi olla sijoittamatta tätä ilmiötä laajempaan poliittiseen viitekehykseeen: jos liian monimutkaiset ongelmat ja puheenaiheet ovat riittävä syy sulkea älykäs ihminen mielisairaalaan, niin kuinka täynnä laitokset ovatkaan tälläkin hetkellä henkilöitä, joilla voisi olla paljon annettavaa politiikalle, talouselämälle tai globaalille noosfäärille? Ihmiset, joiden näkemykset ovat niin älykkäitä, että ne ovat "kuin toisista maailmoista", on hyvin helppo leimata hulluiksi.

Näitä asioita miettiessäni olen oivaltanut, että kukkahattutädit sortavat älykkäitä ihmisiä, sillä se on heidän intressiensä mukaista. Älykkäät ihmiset pystyvät näkemään kukkahattutätien pykäämien valheverkostojen lävitse, kritisoimaan heidän ajatuksiaan ja tuomaan esille huutavia epäkohtia. Tästä syystä kukkahattutätivaltainen media syöttää kansalle jatkuvasti älykkyysvastaista propagandaa: älykkäät ihmiset ovat milloin potentiaalisia kouluampujia, milloin taas elitistisiä snobeja ja vaarallisten ääriliikkeiden kannattajia. Mikäli joku poliitikko, esimerkiksi Markku Uusipaavalniemi, lausuu julkisuudessa liian älykkäitä asioita, niin media poikkeuksetta vaikenee niistä. Ja mikäli Uusipaavalniemi vielä jatkaa mm. rahatalouden perustavanlaatuisista ongelmista puhumista, niin kukkahattumafia tulee takuuvarmasti ennen pitkää sulkemaan hänet mielisairaalaan.

Olen havainnut jopa entisten puoluetovereideni hyssyttelevän näkemyksiään ilmeisestikin leimautumisen pelossa. Hyvin monet piraattipuoluelaiset ovat esimerkiksi transhumanisteja, mutta kuinka moni puhuu transhumanistisista aiheista poliittisissa blogeissaan? Aivan kuin singulariteetti olisi jokin häpeän aihe, ja että tavalliselta matalaälyiseltä luddiitilta kuulostaminen olisi jotenkin positiivinen asia. Onneksi poliittisella kentällä on vielä muutamia, kuten edellämainittu Markku Uusipaavalniemi, entiset puoluetoverini Panu Horsmalahti ja Samuli Pahalahti, sekä kokoomuksen Markus Jansson, jotka uskaltavat ottaa esille myös kukkahattutätien tabuiksi julistamia aiheita. Kaikki muut poliitikot ovat alistuneet kukkahattumafialle!

Kukkahattutätien hirmuvaltaa vastaan on kuitenkin mahdollista taistella kohottamalla väestön älykkyyttä. Tämä onnistuu mielestäni parhaiten siten, että älykkäät ihmiset puhuvat matalaälyisille tovereilleen siitä, kuinka tärkeää älykkyyden kehittäminen on, ja kuinka helppoa sitä on kehittää esimerkiksi siirtymällä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon, nauttimalla säännöllisesti vitamiini- ja kalaöljykapseleita, pelaamalla lautapelejä ja keskustelemalla kuvafoorumeilla. Kun älykkyyttä on saatu nostettua riittävästi, voidaan siirtyä esim. Linux-käyttöjärjestelmään, jonka käyttämisellä on älykkyysosamäärää ylläpitävä vaikutus. Viime aikoina on todistettu myös, että aivoihin johdettava sähkövirta tai kirkas valo parantavat aivojen työskentelykykyä.

Olen katsonut selviämiseni kannalta hyvin kriittiseksi nostaa ystäväni älykkyysosamäärää sen verran, että hän pystyy ymmärtämään ongelmani. Olen saanut hänet jo suostuteltua vähentämään leivän syömistä ja nauttimaan enemmän D-vitamiinia. Olen myös valmistanut kahdesta leditaskulampusta pikaisesti ns. kirkasvalokuulokkeet, joita haluan ystäväni pitävän päässään mahdollisimman paljon, mutta hän on toistaiseksi vain naureskellut niille ja verrannut niitä ns. foliohattuun, jota käytetään täysin eri tarkoitukseen. Ehkä hän kuitenkin suostuu laittamaan ne päähänsä, kunhan ruokavaliomuutos on ensin nostanut hänen älykkyytensä riittävälle minimitasolle. Tälle minimitasolle päästyään ystäväni luultavasti pystyy jo ymmärtämään esimerkiksi Star Trekiä, jonka jaksoja olen ajatellut esittää hänelle havainnollistaakseni ongelmaani. Tällä hetkellä eräs vahva ehdokas esitettäväksi jaksoksi on The Next Generation -sarjan neljännen tuotantokauden jakso "Remember Me".

Vaikka olenkin käyttänyt suuren osan viime päivien resurssipisteistä ystäväni vakuutteluun, olen myös edistynyt jossain määrin tutkimuksissani. Olen saanut määriteltyä todellisuuksien rajakuplan sijainnin ja supistumisnopeuden nyt entistä tarkemmin, ja tämänhetkisen arvion mukaan Wareborg-todellisuus katoaa tapahtumahorisontin taakse perjantaina 19.11.2010 klo 21:40. Joudun kuitenkin jättämään Wareborg-todellisuuden lopullisesti jo muutamaa päivää tätä ennen, sillä havaintojeni mukaan rajapinnassa esiintyvät potentiaali- ja lämpötilaerot ovat kääntäen verrannolliset kuplan säteen neliöön, ja rajan ylittäminen liian myöhään olisi näin ollen minulle hengenvaarallista.

Otaniemeen jättämäni ilmoituslappuset, joissa haen kohtalotovereita, ovat poikineet lukuisia kiinnostuneita yhteydenottoja. Varsinaisia kohtalotovereita ei ole vielä paljastunut, mutta useissa viesteissä pyydetään minua todistamaan todellisuuksien välisen rajan olemassaolo. Aionkin siis pitää todistustilaisuuden tänään 12.11.2010 kello 21:00. Laskelmieni mukaan eräs reunakohta on tähän aikaan Munkkiniemen ja Kuusisaaren välisen sillan kohdalla, ja tämä on myös mitä mainioin paikka todistustilaisuudelle. Pyydänkin myös kaikkia tämän blogin lukijoita saapumaan paikalle, sillä jokainen lisävahvistus tukijoukkoihini on nyt tarpeen!

Lisäys: Facebook-käyttäjät voivat ilmoittautua tapahtumaan osoitteessa http://www.facebook.com/event.php?eid=141983729184679 .

8 comments:

 1. haha vitun homo miltä tuntuu ku oot sekoomassa :D

  ReplyDelete
 2. Löysin nämä sivut vasta tänään ja täytyy myöntää, että loistavaa tarinaa sinä kirjoitat. Toivottavasti jaksat päivittää blogiasi jatkossakin. Sivun näytötkin ovat jo OVER 9000!

  ReplyDelete
 3. https://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta/8-piraattipuolue-mediassa/8267-qtomi-kuuslahtiq

  ReplyDelete
 4. tldr. Luin vain otsikon ja ylimielisyys

  ReplyDelete
 5. Vihaajat tulevat vihaamaan, mutta ainakin minä aion seurata tiiviisti tämän ulottuvuuksien väliin vangiksi jäänneen suurmiehen seikkailuja.

  ReplyDelete
 6. Aivan mahtavaa settiä. En tiedä oletko kirjoittanut nämä tekstit jo valmiiksi vai generoitko niitä lennosta. Joka tapauksessa hienoa työtä! Arvostan.

  ReplyDelete
 7. Älykkyyttä on toki erilaista. Sinun kaltaisilla älykkäillä ihmisillä ei välttämättä ole sosiaalistaälykkyyttä samalla tavalla kuten älykkyysosamäärältään matalalla henkilöllä.

  Tekstissä on havaittavissa hieman samanlaista omahyväistä turhamaisuutta mitä vasta itsensä fyysisesti kauniiksi havainneessa nuoressa henkilössä.

  Mutta hyvää viihdettä. Luen jatkossa.

  ReplyDelete
 8. Edellinen kommentti on erittäin hyvä.

  ReplyDelete