2010-11-30

Maahanmuuttajat seulottava älykkyystestien avulla.

Omilla aivoillaan ajattelevat suomalaiset ovat varmasti huomanneet jo ajat sitten, että Suomen leväperäinen maahanmuuttopolitiikka on johtamassa meidät suunnattomaan ahdinkoon. Vihervasemmistolaisista kukkahattuhyysäreistä koostuva suvaitsevaisto rahtaa tänne laivalasteittain matalaälyisiä ja lukutaidottomia afrikkalaisia, jotka alentavat väestön keskiälykkyyttä ja vievät resurssipisteitä teknologiselta kehitykseltämme.

Koska maahanmuuttajien sopeuttaminen suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin vaatii huomattavia rahallisia panostuksia verrattuna hädänalaisten auttamiseen heidän kotimaissaan, on mielestäni päivänselvää, ettei kukkahattumafia oikeasti halua auttaa hädänalaisia, vaan sillä on jokin toinen taka-ajatus. Mielestäni todellinen syy nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan onkin se, että kukkahattumafia haluaa alentaa keskiälykkyyttämme, koska se pelkää teknologista kehitystä ja sen myötä koittavaa singularitaarista paratiisia.

Jotta älykkyystaantuma Suomessa ja koko EU:ssa saataisiin pysäytettyä, on maahanmuuttopolitiikassa otettava käyttöön tiukat älykkyysrajat. Kaikille Eurooppaan muuttaville on suoritettava kulttuuririippumaton ÄO-testi, ja kaikki ne, jotka saavat testistä keskiarvoa alhaisemman tuloksen, on käännytettävä takaisin kotimaihinsa. Roturealismi on älykkyysperäisen maahanmuuton toteuttamisessa sikäli aiheellista, että lukemattomien toisistaan riippumattomien tieteellisten tutkimusten perusteella on kiistaton tosiasia, että negridirotuisten keskiälykkyys on huomattavasti muunrotuisten alapuolella riippumatta heidän kasvuympäristöstään. Ennen yksilöllisten ÄO-testien käyttöön saamista tulisi siis negridipiirteisille henkilöille asettaa maahanmuuttokielto.

Markku Uusipaavalniemi ja muut huippuälykkäät talousasiantuntijat ovat kiistattoman yksimielisiä siitä, että Suomi on ajautumassa lähiaikoina valtavaan taloudelliseen ahdinkoon. Tämä tekee matalaälyisestä väestöstä entistä suuremman riippakiven yhteiskunnalle. Teknologisesti kehittyneessä yhteiskunnassa matalaälyisiä nimittäin tarvitaan aina vain vähemmän, ja ehkä kymmenen vuoden sisällä ainoa ala, jolla matalaälyiset voivat enää työskennellä tuloksellisesti, on seksiala, ja sekin vain seksirobottien lopulliseen vallankumoukseen asti. Jotta matalaälyisillä olisi tulevaisuudessa minkäänlaisia uravaihtoehtoja, on heitä varten perustettava erityisiä työleirejä, jotka ovat erillään muusta yhteiskunnasta, ja joissa elämä on riittävän yksinkertaista, jotta sen pystyy ymmärtämään matalallakin älykkyysosamäärällä. Matalaälyisiä tulisi myös kannustaa muuttamaan paremmin älykkyystasoaan vastaaviin maihin, joita on erityisesti Afrikassa ja Etelä-Amerikassa.

Olen ottanut tietoisen riskin julkaistessani nämä mielipiteet, sillä nyky-Suomen sananvapauspolitiikka pyrkii järjestelmällisesti estämään esimerkiksi keskustelun genetiikan ja etnisen taustan yhteydestä älykkyyteen määrittelemällä sen esimerkiksi "vihapuheeksi" tai "kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan". Syynä tähän on todennäköisesti se, että tekijänoikeusmafia, ylikansalliset levy-yhtiöt ja mahdollisesti myös CIA haluavat varmistaa, että amerikkalaiset negridirotuiset rap- ja hip hop -artistit säilyttäisivät uskottavuutensa, ja että heidän tuottamansa älyllisesti taannuttava musiikkimassa pysyisi myyntitilastojen kärjessä. Yleisestikin kaikenlainen matalaälyisten esiintyminen tiedotusvälineissä on taannuttavaa, ja matalaälyisiä ei missään nimessä saisi rohkaista julkiseen esiintymiseen edes Internetissä.

Tekijänoikeusmafian, kukkahattutätien ja matalaälyisten yhteisvaikutuksen seurauksena Suomi on lähestulkoon Euroopan Pohjois-Korea mitä sananvapauteen tulee, ja tästä ovat esimerkkeinä mm. sellaiset sananvapausmarttyyrit kuin Matti Nikki, Seppo Lehto ja Jussi Halla-aho. En halua tämän listan jatkoksi, ja haluankin tässä yhteydessä korostaa, että en ole maahanmuuttovastainen enkä muukalaisvihamielinen. Päinvastoin: olen Nokialta poistuneen Anssi Vanjoen kanssa yhtä mieltä siitä, että Suomen väestön aivomassaa on ehdottomasti lisättävä maahanmuuton avulla. Maahanmuuttajat tulisi mielestäni kuitenkin ottaa pääasiallisesti keskiälykkyydeltään Suomea kehittyneemmistä maista kuten Kiinasta, Koreasta ja erityisesti Japanista. Myös eurooppalaistaustaisia juutalaisia voisi ottaa lisää, sillä heidän keskiälykkyytensä on hyvin korkea Adolf Hitlerin suorittaman rodunjalostustoiminnan ansiosta.

Itäaasialaisten maahanmuuton lisäksi on myös tärkeää muuttaa omaa kulttuuriamme vastaamaan läheisemmin ylivertaista itäaasialaista kulttuuripiiriä. Vaikka sinänsä vastustankin pakollista kieltenopetusta jyrkästi, en pistäisi pahakseni, jos pakkoruotsi korvattaisiin pakkojapanilla. Pakkojapani tekisi mm. japanilaisesta pop-kulttuurista helpommin lähestyttävää suomalaisille, mikä puolestaan olisi omiaan nostamaan suomalaisten älykkyyttä. Älykkyyttä kohentava itäaasialainen pop-kulttuuri saisi tätä kautta ylivallan älykkyyttä taannuttavasta afroamerikkalaisesta pop-kulttuurista, mikä edelleen jouduttaisi teknologista kehitystä ja singulariteetin saapumista.

On toki myös teknologisia keinoja nostaa älykkyyttä, kuten aivomanipulaatio sähköimpulsseilla tai ns. kirkasvalokuulokkeilla. Tulevaisuudessa tällaisia teknologisia menetelmiä tullaan kehittämään aina vain lisää, ja mielestäni niitä tulee tällöin soveltaa koko väestöön tasapuolisesti. Teknologia ei kuitenkaan yksinään auta mitään, jos vääränlaisia maahanmuuttajia raahataan maahamme nopeampaan tahtiin kuin pystymme teknologian avulla heitä auttamaan nostamalla heidän älykkyyttään. Tästä syystä olen vakaasti sitä mieltä, että ihmiskunta ei pysty saavuttamaan teknologista singulariteettia ennen kuin Suomen maahanmuuttopolitiikka on saatu korjattua evoluution tahdon mukaiseksi.

9 comments:

 1. Pakkojapania parempi vaihtoehto voisi olla pakkolojban. Sen loogisuus parantaisi kulttuuria älyllisempään suuntaan ja siten singulariteetti olisi taas askeleen lähempänä!

  ReplyDelete
 2. Haluaisin lisätä tähän vielä näkemykseni Somaliaan suuntautuvasta kehitysavusta. Mielestäni Somalian nykyinen yhteiskuntajärjestelmä edustaa varsin idealistista anarkokapitalistista libertarismia, ja Somalia onkin huomattavasti naapurimaitaan korkeammalla teknologis-kulttuurillisella kehitystasolla, esimerkiksi matkapuhelimen käyttö on huomattavasti edullisempaa. Somalit eivät kuitenkaan alhaisesta älykkyydestään johtuen ymmärrä elävänsä libertaristisessa unelmayhteiskunnassa ja hakeutuvat tästä johtuen pakolaisiksi.

  Suomen tulisi mielestäni käyttää kaikki Somaliaan kohdistuvat kehitysapurahansa kirkasvalokuulokkeisiin ja muihin älykkyyttä kohentaviin teknologioihin, jotta väestö pystyisi ymmärtämään yhteiskuntajärjestelmänsä ihanteellisuuden eikä hakeutuisi enää maahanmuuttajiksi.

  ReplyDelete
 3. Varmasti myös Power Balance -hologrammirannekkeiden avulla voisi parantaa ihmisten älykkyyttä.

  http://www.yhteishyva.fi/vapaa-aika_perhe/urheilu/testissa_power_balance/fi_FI/testissa_power_balance/

  ReplyDelete
 4. Lojban-kielen suurimpana ongelmana on mielestäni se, että se ei kytkeydy minkäänlaiseen kulttuuriin toisin kuin japani. Toki lojban on teknisesti korkeatasoinen ja älykkyttä kohentava kieli, ja mielestäni olisikin tarkoituksenmukaista kehittää lojban-kielistä kulttuuria esimerkiksi tekemällä siitä Less Wrong -sivuston virallinen keskustelu- ja liturgiakieli. Liturgista käyttöä varten pitäisi Less Wrongin peruskirjoitukset eli Sequencet tietenkin ensin kääntää lojbaniksi.

  ReplyDelete
 5. Wareborg on nero.

  ReplyDelete
 6. Voisitko kertoa mielipiteesi myös eksistentiaaliriskeistä ja miten voimme välttyä niiltä?

  ReplyDelete
 7. Et ole muuten vielä paljastanut ÄO:tasi, tai sitä kuulutko Mensaan. Veikkaan että ÄO:si saattaa olla jopa kymmenesosa Eliezer Yudkowskyn vastaavasta, eli lähemmäs 200.

  ReplyDelete
 8. Eturivin piraattiajattelijat tuskin ovat niin epävarmoja älykkyydestään, että heidän pitäisi alkaa ÄO-hevosenleikkiin Yudkowskyn kanssa, toisin kuin vaikkapa tämä surullinen pätijä (kohdasta "Vanity page?").

  ReplyDelete
 9. "Et ole muuten vielä paljastanut ÄO:tasi, tai sitä kuulutko Mensaan. Veikkaan että ÄO:si saattaa olla jopa kymmenesosa Eliezer Yudkowskyn vastaavasta, eli lähemmäs 200."

  Elizer Yudkowskyn ÄO on lähemmäs 2000?

  ReplyDelete