2010-11-24

Ex-puoluetoverini näkemyksiä sukupuoliasioista.

Viimeiset pari viikkoa ovat olleet minulle varsin kiireisiä, mutta tänään minulla on vihdoinkin ollut aikaa rentoutua IRC-keskustelussa. Ex-puoluetoverieni suosimalla #ihmissuhteet-kanavalla on käyty tänään runsaasti mielenkiintoista keskustelua, josta haluan jakaa blogini lukijoille seuraavat Panu Horsmalahden kirjoittamat kommentit. Mieluiten toki kirjoittaisin näistä asioista itse, kuten olen kirjoittanut aiemminkin, mutta mielestäni Horsmalahti onnistui tänään ilmaisemaan asiat IRC-keskustelussa niin hyvin, etten pystyisi itse mitenkään vastaavaan suoritukseen.

17:04 <@nawi> Miehet eivät tee huonoja töitä huvin vuoksi, vaan naisten asettaman partneripreferenssin takia

19:04 <@nawi> aina voi luulla ettei pua-tekniikat toimi itseensä
19:04 <@nawi> vähän sama kuin sanoo että mainokset eivät toimi itseensä
19:06 <@nawi> ja jos pua katsotaan yleiseksi "miten isket naiset" jutuksi, se toimii määritelmällisesti jokaiseen, kunhan tietää oikeat muuttujien arvot
19:06 <@nawi> eli eri iskutekniikat toimii erilailla eri naisiin

19:41 <@nawi> sodan aikana naiset voisi pakottaa tarjoamaan seksipalveluita sotilaille
19:41 <@nawi> parempi se kuin kuolema
19:42 <@nawi> mutta on poliittisesti korrektia sanoa että miesten tulee asettaa henkensä alttiiksi, mutta ei saa pakottaa naisia edistämään sotilaiden moraalia
19:43 <@nawi> naiset voi toki valita armeijan ja sen bordellin välillä
19:51 <@nawi> kannatan sukupuolineutraalia sodankäyntiä
19:51 <@nawi> naiset toki menis ilomielin bordelliin intin sijaan
19:51 <@nawi> seksihän o kivaa

20:14 <@nawi> on niitä atm:ia monen laisia
20:14 <@nawi> ei se ole mikään monoliittinen ihmisryhmä
20:15 <@nawi> MIT:n opiskelijoilla on paljon vaikeuksia esim.
20:15 <@nawi> joutuu turvautumaan prostituutioon
20:15 <@nawi> maailma on totaalisen paska välillä
20:15 <@nawi> eettisessä yhteiskunnassa naiset parvelis mensalaisten ympärillä
20:16 <@nawi> siinä yhteiskunnassa oltaisiin jo singulariteetissa ja kaikki ongelmat olis ratkaistu
20:18 <@nawi> mieluummin tyhmät jää ilman kuin fiksut
20:18 <@nawi> mieluummin ilkeät jää ilman kuin kiltit ihmiset
20:18 <@nawi> naiset voivat muuttaa maailman muuttamalla partneripreferenssejä
20:21 <@nawi> pitäis olla niin että MIT-nörtit saa kaikki hotimmat
20:21 <@nawi> aiheuttaa painetta miehille kouluttautua

Panu Horsmalahti on Piraattipuolueen eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaan vaalipiirissä, ja suosittelen hänen äänestämistään varauksetta kaikille tämän alueen asukkaille. Horsmalahti on aiemmassa IRC-keskustelussa ilmaissut kiinnostuksensa tasa-arvoministerin salkkua kohtaan, joten etenkin niiden tamperelaisten, joita tasa-arvoasiat kiinnostavat, kannattaa antaa äänensä Horsmalahdelle.

15 comments:

 1. Kiitos tästä, piraattipuolueella on selkeästi homma hanskassa ja tasa-arvoministerin palli on vähintä mitä tällainen mestariajattelija ansaitsee. Toisaalta hankalaksi valinnan Pirkanmaalaisille tekee se, että mukana on myös pitkäaikainen suosikkini Heijastuspinta-blogia kirjoittava Maria Morri, joten valinta olisi hankala. Onneksi asun eri vaalipiirissä.

  ReplyDelete
 2. Tomiseni, miksi tällainen kontekstista irrotettu rimanalituskimara tähän väliin? Onko Olga saanut pääsi liiaksi pyörälle? :|

  ReplyDelete
 3. a woman wants no tool, and a man who works his ass of to become nothing but a tool for those who rule this earth, is for no true woman.

  ReplyDelete
 4. ps. tietääkö jo joku mimmosia salaliittoja piraatit ovat kehitelleet, kun tomi on onnistunut ujuttautumaan irc:iin ilman että sitä on huomattu. Hajoilevatko rivit piraattipuolueessakin? ;)

  ReplyDelete
 5. Elsa: Mistä päättelet että Tomia ei ole huomattu? Ja mistä salaliitoista puhut?

  ReplyDelete
 6. Julkiselle irc-kanavallehan on lähes mahdottoman vaikea "ujuttautua" salaa. Pitäisi vähintäänkin esiintyä nimellä jota kukaan ei tunnista, esimerkiksi jollain täysin satunnaisella ja päästävedetyllä nimimerkillä, mutta kukapa nyt niin keksisi tehdä. Selvästi ovat siis rivit hajoilemassa kun ujuttautujia ei ole huomattu.

  ReplyDelete
 7. Salaliittoja, kuten onko wareborgin blogi mahdollisesti kokoomuksen falseflag-hyökkäys...(rivien hajoamisella tarkoitan myös, että voihan olla, että tätä blogia kirjoittaakin joku piraattipuoluelainen, asioista perillä oleminen kun on ilmiselvää...)

  Mä jotenkin pienessä mielessäni ajattelin, että Panu Horsmalahti ei ehkä olisi tämän blogin kirjoittajan silmien alle tämän kaltaisia kommentteja, ottaen jo huomioon kävijämäärät. Mutta nyt kun asia on näinkin avoin, tietääkö joku Horsmalahden pua-blogin osoitetta?

  Tomi sentään sai jo viikonloppuna pillua, #ihmissuhteet kanavan pojilla se taitaa vaatia muutamia lakien uusimisia, mikä on hyvä syy pyrkiä eduskuntaan.

  ReplyDelete
 8. "Salaliittoja, kuten onko wareborgin blogi mahdollisesti kokoomuksen falseflag-hyökkäys..."

  Eiköhän kyseessä nyt kuitenkin ole ihan tyypillinen älykkään ihmisen taiderölläysblogi, jolla ei varsinaisesti ole mitään puoluepoliittisideologista taustaa. Kirjoittajan henkilöllisyyskin on ollut melko hyvin tiedossa jo noin kolmannesta postauksesta lähtien.

  "Mutta nyt kun asia on näinkin avoin, tietääkö joku Horsmalahden pua-blogin osoitetta?"

  Horsmalahdella ei tietääkseni ole ns. PUA-blogia.

  "Tomi sentään sai jo viikonloppuna pillua, #ihmissuhteet kanavan pojilla se taitaa vaatia muutamia lakien uusimisia, mikä on hyvä syy pyrkiä eduskuntaan."

  Mikä ajaa ihmisen sortumaan näin katkeriin ja harhaisiin lausuntoihin?

  ReplyDelete
 9. :D :D Mutta eihän se mennyt yhtään noin! Siellähän sitä on, IRKISSÄPÄ HYVINKIN, keskusteltu vaihtoehdoista kuten juurikin Kokoomuksen falseflag-hyökkäys. Sori.

  Kirjoittajan henkilöllisyyskään ei taida olla selvillä, vai mitä? Toisaalta todellisesta kirjoittajasta on ikävä puhua täällä, niin mehevää tää meno on.

  Katkeruus "lausunnossa". LOL. Itse näen enemmänkin katkeruutta esimerkiksi Panu Horsmalahden "lausunnoissa" tuossa yläpuolella. Ja onko Piraattipuolue jo ehtinyt löytää jonkun puolueettoman tutkimuksen perustuen #ihmissuhteet kanavan kirjoittajien naistenkaatotaitoihin? :D Horsmalahden PUA-blogia olisikin ollut messevä lukea, varsinkin kun muutama vanha PUA-suosikki on heittänyt hanskat naulaan.

  "eettisessä yhteiskunnassa naiset parvelis mensalaisten ympärillä"

  Epäilemättä Horsmalahtea tullaan lainaamaan taas poliittisissa puheissa. Esimerkiksi Jouko Piho saattaisi olla hyvinkin kiinnostunut vaaliyhteistyöstä, kannattaa harkita!

  ReplyDelete
 10. Olen samaa mieltä Horsmalahden kanssa siitä että maailma olisi parempi paikka jos naiset suosisivat ilkeiden/machojen sijaan älykkäitä ja kilttejä miehiä, tosin tällaista evoluution luomaa vaistoa lienee vaikea muuttaa.

  Mutta naisten pakottaminen bordelliin on kyseenalainen idea.

  ReplyDelete
 11. Tämä ei kyllä lisää piraattipuolueen uskottavuutta.

  ReplyDelete
 12. "Siellähän sitä on, IRKISSÄPÄ HYVINKIN, keskusteltu vaihtoehdoista kuten juurikin Kokoomuksen falseflag-hyökkäys."

  Minä kuulin kerran irkissä sanottavan, että Kuu on juustoa. En silti ole varustamassa matkaan avaruusalusta, vaan menen mieluummin lähikauppaan kun nälkä yllättää.

  "Kirjoittajan henkilöllisyyskään ei taida olla selvillä, vai mitä? Toisaalta todellisesta kirjoittajasta on ikävä puhua täällä, niin mehevää tää meno on."

  Outo päättelyketjusi vetää lähes sanattomaksi.

  "onko Piraattipuolue jo ehtinyt löytää jonkun puolueettoman tutkimuksen perustuen #ihmissuhteet kanavan kirjoittajien naistenkaatotaitoihin? :D"

  Kunhan kasvat aikuiseksi, tulet havaitsemaan, että "pillun saaminen" ei ole mikään ihmisarvon tai vakavastiotettavuuden mitta. Tiedän mistä puhun, sillä olen sukupuolisesti aktiivisessa parisuhteessa. Ja niin on moni muukin #ihmissuhteet-irkkaaja.

  ReplyDelete
 13. En koskaan tule ymmärtämään lokerointia esim. sukupuolen, iän tai seksuaalisen suuntautumisen mukaan. Voisiko joku selventää minulle, mitä älykästä lokeroinnissa on?

  Mielestäni feministit, miesten tasa-arvo ry, yms. tulisi tuhota kankkulan kaivoon. Miksikö? Koska todellista tasa-arvoa ei koskaan saavuteta tietyn ryhmittymän mukaan, ryhmittymän, joka ajaa vain oman sukupuolensa tasa-arvoa toisen sukupuolen kustannuksella.

  Meidän tulisi ajaa IHMISTEN VÄLISTÄ TASA-ARVOA. Hiiteen kaikki nais- ja miesryhmittymät. Ei niillä saada mitään tasa-arvoa aikaiseksi - ei koskaan. Pitäisi olla tasa-arvopuolue, jonka jäseninä toimii naisia että miehiä - tai jotain niiden välillä olevaa. Sama se, kunhan on ihminen ja älykäs sellainen - sellainen, joka aidosti oikeasti ymmärtää mitä todellinen tasa-arvo on. Ja nimi pitäisi olla jotain ihan muuta kuin sukupuoleen viittavaa... Miten olisi vaikkapa "kaikki ry"? Kaikkinistit?

  P.S. Saksan tavoin meidän tulisi lopettaa miesten pakollinen asevelvollisuus, ja keskittyä laatuun eikä määrään. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Saksa+leikkaa+armeijaansa+ja+luopuu+asevelvollisuudesta/1135261835815

  ReplyDelete
 14. Usvi. Älä ala avautumaan omasta seksielämästäsi, pliis. Pidä vaikka mieluummin huolta, että muutkin puoluetoverisi saavat, ettei vaatimustaso menisi "mensalaisille hottiksia" linjasta yhtään absurdimpaan suuntaan.

  Saalistusonnea tasapuolisesti teille Piraatit <3

  ReplyDelete
 15. Siittimeni työntyi suoniryhmy kerrallaan, viistosti nuljahtaen, neidon sisään. Hän sanoi "Ääkhk" ja vapisi orgasmin kourissa.

  ReplyDelete