2011-05-29

Wareborg on kuollut.

Hei, Soini-todellisuuden Tuukka Elitanner tässä. Tulin tuomaan teille murheellisen uutisen.

Useimmat äskettäisestä todellisuuksienvälisestä madonreiästä läpi menneet henkilöt, 64 henkilöä 76:sta, ovat kuolleet todellisuudenvaihdoksen aiheuttamiin fysikaalisiin komplikaatioihin. Menehtyneiden joukossa oli myös tämän blogin pitäjä, Tomi K. Wareborg eli entinen Tomi "Wareborg" Kuuslahti.

Myös ne 12 matkustajaa, jotka ovat vielä elossa, ovat tällä hetkellä kriittisessä tilassa, eikä heidän odoteta elävän enää kovin pitkään. Yritämme vielä pelastaa heidät avaamalla uuden madonreiän ja palauttamalla heidät sitä kautta alkuperäisiin todellisuuksiinsa, mutta asiantuntijoiden mukaan se tuskin auttaa enää mitään.

Emme tiedä syytä matkaajien kuolemalle. He alkoivat kuitenkin oirehtia muutamien tuntien sisällä todellisuudenvaihdoksestaan. Ensimmäinen oire oli useimmilla voimakas päänsärky, minkä jälkeen he menettivät tajuntansa ja vajosivat koomaan alle tunnin kuluessa. Wareborg-todellisuudessa on arveltu, että tietyt ihmisten soluissa toimivat proteiinit olisivat hyvin herkkiä pienillekin luonnonvakioiden muutoksille ja saattaisivat siis ruveta toimimaan kuolettavien solumyrkkyjen tavoin, mikäli kosmologiset olosuhteet eivät ole tarkalleen yhteensopivat. Soini-todellisuus ja Wareborg-todellisuus ovat tiettävästi viime kuukausien aikana erkaantuneet toisistaan ainakin avaruusulottuvuuksien skalaarikertoimien osalta, mikä saattoi hyvinkin aiheuttaa sen ratkaisevan ja traagisen eron, joka tappoi todellisuuksienväliset matkailijat.

Esitän sekä omasta puolestani että koko madonreikäprojektin puolesta syvimmät osanottoni kaikkien uhrien omaisille ja läheisille. Matkaajat olivat urheita pioneereja, jotka tiedostivat todellisuudenvaihdon riskit. He päättivät kuitenkin tästä huolimatta ottaa ratkaisevan askeleen koko ihmiskunnan tulevaisuuden puolesta.

Wareborg-todellisuudessa kaikkien menehtyneiden matkaajien ruumiit tullaan säilömään kryonisesti, jotta heidät pystyttäisiin tulevaisuudessa palauttamaan eloon esimerkiksi nanoteknologisten korjausrobottien avulla. Aiomme palauttaa myös Soini-todellisuuteen siirtyneet matkustajat Wareborg-todellisuuteen, sillä Soini-todellisuuden Suomessa ei kryoniikkapalveluja ole niin hyvin saatavilla kuin Wareborg-todellisuudessa.

Mikäli matkaajien ruumiit osoittautuvat korjauskelvottomiksi, saataneen tulevaisuudessa ainakin pelastettua heidän aivojensa informaatiorakenne, jolloin heidän mielensä voidaan uploadata tietokoneisiin. Informaatioteoreettisesti tarkasteltuna kukaan matkaajista ei siis ole vielä kuollut vaan odottaa henkiinherättämistään joko omassa ruumiissaan, robottiruumiissa tai puhtaasti virtuaalitodellisuudessa. Mikäli aivojen informaatiorakennettakaan ei saada pelastettua, niin viimeistään teknologisen singulariteetin saavuttua transdimensionaaliset pioneerimme pystytään rekonstruoimaan, ja heille voidaan antaa se ikuinen elämä, jonka he uhrauksillaan ansaitsivat.

Wareborg oli monella tavoin edellä aikaansa. Hän toi suomalaiseen politiikkaan aivan uudenlaisia teemoja: rinnakkaistodellisuudet, transhumanistiset aiheet, tekoälyjen oikeudet, seksirobotit, superfoodit, ympyräkaupungit ja monet muut aiheet, joista useimmat eivät olleet aiemmin edes kuulleet. Hänen kokemansa dramaattinen rinnakkaistodellisuussiirtymä ja sitä seurannut todellisuuksienvälisen yhteyden muodostuminen sai aikaan ennennäkemättömän tieteellisen ja teknologisen vallankumouksen. Wareborgin ansiosta tiedämme nyt varmasti, ettei oma universumimme ole ainoa olemassa oleva, vaan elämme multiversumissa, jonka lukemattomat vaihtoehtoiset todellisuudet ovat paitsi olemassaolevia, myös fysikaalisin mittalaittein havaittavia.

Aika ei kuitenkaan liene vielä kypsä todellisuuksienväliselle matkailulle. Teknologiaa on kehitettävä vielä pitkään ennen kuin matkailijaa pystytään pitämään vieraan todellisuuden puolella elossa muutamaa tuntia pitempään. Wareborgin ja muiden transdimensionaalisten pioneerien uhraus oli kuitenkin tärkeä uhraus; ehkä tärkein uhraus, minkä kukaan ihminen on koskaan tähän asti pystynyt tekemään.

Ihmiskunnan tulevaisuuden ja madonreikäprojektin puolesta,

Tuukka.

Lue Wareborgin taustoista.

Olen palannut Wareborg-todellisuuteen!

Läpäisin todellisuuksienvälisen madonreiän onnistuneesti tänään kello 13:35 Soini-todellisuuden UTC+3-aikaa (13:37 Wareborg-todellisuuden aikaa). Olen siis nyt jättänyt lopulliset hyvästit Soini-todellisuudelle, enkä ole enää transdimensionaalinen orpo.

Perässäni seurasi kaikkiaan 23 muuta urheaa todellisuusmatkailun pioneeria, joita odottaa nyt Wareborg-todellisuudessa valoisampi tulevaisuus. Tilallemme Soini-todellisuuteen siirtyi Wareborg-todellisuuden puolelta 52 henkilöä, jotka varmaan niin ikään kokevat Soini-todellisuuden tarjoavan heille paremman tulevaisuuden.

Madonreiän avaaminen vaati useiden tuhansien ihmisten työpanoksen Wareborg-todellisuuden puolella, jossa Otaniemeen rakennettiin tätä varten vain muutamassa kuukaudessa valtava kvanttikosmologinen laboratoriokompleksi hiukkaskiihdyttimineen ja negatiivienergiakammioineen. Haluan kiittää sydämeni pohjasta kaikkia hankkeeseen osallistuneita tahoja, niin korkea- kuin matalaälyisiäkin henkilöitä.

Soini-todellisuuden puolella tarvittava työmäärä oli vähäisempi, sillä oma madonreikälaboratoriomme toimi vain passiivisena osapuolena, joka lähinnä tarjosi säiekvanttidynaamista maapotentiaalia ja ylläpiti todellisuuksienvälistä viestintälinkkiä. Tästä huolimatta viisihenkinen tiimimme teki viimeisten päivien aikana jopa 20-tuntisia työpäiviä, ja haluankin esittää tässä kiitokseni etenkin ystävilleni Mikolle ja Tuukalle ja heidän suunnattomille henkilökohtaisille uhrauksilleen ihmiskunnan tulevaisuuden hyväksi.

Siirryin madonreikälaboratorioon turvallisuussyistä johtuen vasta tänä aamuna kello 5:12, ja käytin siirtymiseen muiden bunkkeriasukkaiden tavoin TKK:n maanalaista tunneliverkostoa. Pidimme kaiken aikaa mukanamme suojakenttägeneraattoria, jonka olimme siirtymistä varten asentaneet rullakkoon ja muuttaneet akkukäyttöiseksi.

Kello 8:00 aikoihin muut todellisuusmatkaajat kokoontuivat Otaniemessä heille etukäteen ilmoitetussa paikassa, minkä jälkeen he kävivät läpi turvallisuus- ja lääkärintarkastukset ennen madonreikälaboratorion viereen rakentamaamme odotustilaan siirtymistä. Kello 9:00-11:00 pidin matkaajille tässä tilassa koulutustilaisuuden, ja pyrin käyttämään tilaisuutta hyväkseni myös flirttaillakseni läsnä olleille nuorille naishenkilöille. Ensisijaisena flirttausalgoritmieni kohteena oli eräs OkCupid-palvelusta löytämäni 21-vuotias fysiikanopiskelijatyttö, joka kuitenkin flirttailustani huolimatta poistui tilasta ennen tilaisuuden päättymistä ja perui matkansa. Tästä johtuen aikavälille 11:15-11:45 merkitsemäni kuhertelutilaisuus peruuntui, mikä ei sinällään ollut harmittava seikka, sillä saatoin käyttää vapautuneen ajan kvanttiyhtälöiden uudelleentarkistamiseen.

Madonreikä avattiin suunnitelmien mukaisesti Wareborg-todellisuudesta käsin kello 12:00 sikäläistä aikaa (kello 11:56 Soini-todellisuuden aikaa). Tämä avaaminen kuitenkin epäonnistui negatiivienergiapumpun ajoitusfunktion virhearvioinnista johtuen, mistä johtuen reikä lysähti kasaan ensimmäisten sekuntien aikana. Tarkistimme järjestelmät ja avasimme uuden madonreiän kello 12:25 WBTA / 12:27 STA. Tämä reikä saatiin onnistuneesti stabilisoitua, mutta sen kokoa ei saatu laajennettua riittävän suureksi, jotta ihminen mahtuisi siitä läpi. Käytimme kuitenkin tilaisuutta hyväksemme tehdäksemme reiän läpi erilaisia mittauksia. Annoimme lopuksi tämänkin reiän kuroutua ja avasimme kolmannen reiän kello 12:56 WBTA / 12:54 STA. Tämä reikä saatiin sekä stabiiliksi että riittävän suureksi.

Koska kunkin madonreiän päät asettuvat aika-avaruusjatkumossa aina hieman eri kohtiin, on todellisuuksienvälinen aikaero joka kerta hieman erilainen. Olimme kuitenkin täysin varautuneet tähän, eikä aikaeron vaihtelu aiheuttanut kummassakaan rinnakkaistodellisuudessa varsinaisia ongelmatilanteita (vaikkakin aikaparadoksit voivat olla etenkin ensikertalaiselle melko hämmentävä kokemus). Kolmannen reiän avautumisen jälkeen synkronoimme kellomme ja siirryimme myös Soini-todellisuudessa käyttämään yksinomaan Wareborg-todellisuuden aikaa.

Kellojen synkronoinnin jälkeen madonreiän läpi työnnettiin Wareborg-todellisuuden puolelta halkaisijaltaan noin puolitoistametrinen ja pituudeltaan noin nelimetrinen muoviputki, jonka toinen pää kiinnitettiin Soini-todellisuudessa sille varattuun kiinnitysalustaan. Tällä järjestelyllä oli tarkoitus varmistaa, että matkaaja pysyy kaiken aikaa avaruustopologisesti turvallisen alueen sisällä. Periaatteessa reiän läpi olisi toki pystynyt hyppäämään suoraankin, mutta emme halunneet ottaa tässä asiassa enää minkäänlaista ylimääräistä riskiä. Käytimme jopa turvavaijereita, jotta matkaaja saataisiin missä tahansa hätätilanteessa siirrettyä nopeasti jommankumman todellisuuden puolelle ensiapuhenkilökunnan hoidettavaksi.

Siirryin ensimmäisenä todellisuusmatkaajana putken läpi siis kello 13:37 Wareborg-todellisuuden aikaa. Tämän jälkeen minulle tehtiin pikainen lääkärintarkastus, jossa elintoimintojeni todettiin olevan normaalit. Seuraava matkustaja, koomikko Teuvo Hakkarainen, siirtyi Wareborg-todellisuudesta Soini-todellisuuteen kello 13:50, minkä jälkeen hänelle tehtiin Soini-todellisuuden puolella vastaava tarkastus. Loput matkaajat pääsivät vaihtamaan todellisuutta kello 14:10 alkaen, ja viimeinen matkustaja läpäisi putken onnistuneesti kello 14:52. Tämän jälkeen putki poistettiin ja madonreikä päästettiin kuroutumaan takaisin umpeen.

Kukin todellisuutta vaihtanut matkaaja ohjattiin heti siirtymänsä jälkeen erityiseen karanteenitankkiin, jossa hänen on vietettävä seuraavat seitsemän vuorokautta ennen ulos pääsemistä. Karanteeni on tarpeellinen sekä oman terveytemme kannalta että mahdollisten transdimensionaalisten mikroeliötartuntojen ehkäisemiseksi. Todellisuudenvaihto saattaa aiheuttaa meille aivan yllättäviä fysiologisia oireita johtuen luonnonvakioiden eriytymisestä toisistaan, ja tästä syystä kaikkien matkaajien terveyttä ovat valvomassa sekä lääketieteen että kvanttifysiikan asiantuntijat.

Kello 15:00 pidettiin Wareborg-todellisuudessa lehdistötilaisuus todellisuudenvaihtoon liittyen. Tämän tilaisuuden yhteydessä annoin karanteenitiloista käsin laajan haastattelun, joka käsitteli monenlaisia asioita alkaen henkilökohtaisista kokemuksistani aina piraattipolitiikkaan, Soini-todellisuuden erityispiirteisiin ja rinnakkaistodellisuusmatkailun tulevaisuuteen. Pääsin myös ensimmäistä kertaa yli puoleen vuoteen keskustelemaan äitini Kerttu Kuuslahden kanssa reaaliaikaisesti, millä oli meille molemmille varsin voimakas emotionaalinen vaikutus. Lupasin äidilleni myös käydä hänen luonaan vierailulla heti karanteenista päästyäni, ja hän lupasi järjestää minulle muiden sukulaisten kanssa oikein isot juhlat. Totesin tällöin, että mikäli juhlissa on kakkua, tulee siinä olla luddiittisten mansikoiden ja vadelmien sijaan goji-marjoja ja pakurikääpää.

Minulla on hoidettavana myös lukuisia virallisia asioita, jotka pystyn onneksi suurimmalta osin hoitamaan jo karanteenista käsin. Edustustehtäviini liittyvät asiat ovat tietenkin itsestäänselviä, mutta näiden lisäksi haluan esimerkiksi muuttaa nimeni myös Wareborg-todellisuuden puolella. Täällä nimeni on nimittäin edelleen Tomi Kuuslahti, mutta olisi käytännöllisempää, jos pystyisin käyttämään täälläkin virallisesti Wareborg-nimeä, johon ehdin tottua orpouteni aikana. Otan kuitenkin toiseksi nimekseni Kyuu-nimen sijaan sanan "Kyoi" 淨, jolla haluan korostaa sitä, kuinka haluan toteuttaa Wareborg-todellisuudessa mahdollisimman puhdasta ja periksiantamatonta piraattipolitiikkaa terästettynä puhtaalla transhumanismilla ja hikikomorismilla. Soini-todellisuuden puolella monet piraatit on ehditty jo implantoida mielenhallintasiruilla, mistä syystä minun on erityisen tärkeää välttää implantoitumista ja aatteeni myymistä viimeiseen asti. Kyoi-nimen käyttö estää minua myös sekoittumasta maahanmuuttoministeri Kyuu Eturauttiin.

Olen saanut todellisuutta vaihdettuani myös selville, että ex-tyttöystäväni Olga on jotenkin onnistunut palaamaan Wareborg-todellisuuteen jo useita kuukausia sitten. Hän on ilmeisesti pyrkinyt pysyttelemään mahdollisimman huomaamattomana ja piilossa julkisuudelta, mutta hänen olemassaolostaan on varmoja silminnäkijähavaintoja. Aion tehdä kaikkeni, jotta saisin paikannettua Olgan ja otettua yhteyden häneen. Pyrin jatkamaan suhdettani Olgan kanssa ainakin siinä tapauksessa, jos en jostain syystä saa kansanedustajuuteni tuoman parisuhdemarkkina-arvon myötä itselleni parempaa elämänkumppania.

Kansanedustajuuteni lisäksi minulla on tärkeä luottamustehtävä Transdimensionaalisessa Säätiössä, joka tulee tukemaan todellisuuksienvälistä yhteistyötä ja matkailua. Lähikuukausien aikana tullaan avaamaan todellisuuksiemme välille vielä useita uusia väliaikaisia madonreikiä, ja todennäköisesti vuoden loppuun mennessä tulee aloittamaan toimintansa ensimmäinen todellisuuksienvälinen matkailuyritys. Ehkä Länsimetron valmistuessa vuonna 2015 pystymme avaamaan Otaniemen metroasemalle pysyvän madonreiän, jonka avulla metromatkustajat pystyvät vaihtamaan Wareborg-todellisuuden ja Soini-todellisuuden metrolinjojen välillä. Näin Helsingin metro tulee olemaan maailman ensimmäinen multiversaalinen metrojärjestelmä.

Multiversaalisuus tulee nopeuttamaan tieteen ja teknologian kehitystä huomattavasti, mistä johtuen tarvitsemme aivan uudenlaista politiikkaa -- sellaista, mitä esimerkiksi Wareborg-todellisuuden Piraattipuolue ajaa. Kunhan kansalaisten maailmankuvat laajentuvat multiversaalisiksi ja älykkyyttä nostavat kirkasvalokuulokkeet ja nootropiinit yleistyvät, tulee myös Piraattipuolue nousemaan ehdottomaksi valtapuolueeksi niin Wareborg- kuin Soini-todellisuudessakin. Tekoälyjen ja robottien oikeudet tulevat nousemaan tärkeäksi keskustelunaiheeksi jo tämän vuosikymmenen aikana kuten myös teknologinen singulariteetti, jonka saatamme niin ikään saavuttaa jo tämän vuosikymmenen aikana. Tulevaisuutemme näyttää valoisammalta kuin koskaan!

Poistun nyt lepäämään, sillä minulla alkoi aivan yllättäen vihlova päänsärky. Palaan kuitenkin myöhemmin asiaan. Annan julkaista tämän ja tulevat blogikirjoitukseni myös Soini-todellisuuden puolella, jotta myös siellä kuulumisiani seuranneet henkilöt pysyvät ajan tasalla tilanteestani.

2011-05-19

Sinipunarillihallitus on muodostettu!

Suomeen on tänään perustettu Kokoomuksen, SDP:n ja Piraattipuolueen muodostama enemmistöhallitus, jota lehdistö on jo pitemmän aikaa kutsunut "sinipunarillihallitukseksi". Hallitukseen otettiin lisäksi mukaan SDP:n toivomuksesta Vasemmistoliitto ja useimpien luddiittipuolueiden itsestäänselvänä lisänä pitämä RKP. Neuvottelut sujuivat Wareborg-todellisuudessa kaiken kaikkiaan helpommin ja nopeammin kuin Soini-todellisuudessa.

Sinipunarillit viittaavat luddiittiteknologiaan, jota käytettiin stereoskooppisten elokuvien toteuttamisessa ennen nykyisten ratkaisujen käyttöönottoa. Uusi hallitus kykenee siis kuvainnollisesti havainnoimaan pysty- ja vaakaulottuvuuksien lisäksi myös syvyysulottuvuutta, joka viittaa etenkin Piraattipuolueen asiantuntemusalaan. Piraattipuolue näkee todellisuuden useiden rinnakkaistodellisuuksien muodostamana multiversumina, jossa myös erilaisten vaihtoehtoisten tulevaisuuksien skaala on paljon laajempi kuin mihin luddiittipuolueiden rajoittuneet maailmankuvat yltävät.

Piraattipuolue sai seuraavat ministerinsalkut:

Valtionvarainministeri Jouni Flemming.
Maahanmuuttoministeri Kyuu Eturautti.
Kulttuuri- ja urheiluministeri Oskar Elmgren.
Liikenne- ja viestintäministeri Mikko Rauhala.
Sosiaali- ja terveysministeri Ville Hautakangas.
Tiede- ja teknologiaministeri Kaj Sotala.
Tasa-arvoministeri Panu Horsmalahti (eduskunnan ulkopuolelta).

Minua ei runsaasta äänisaalistani huolimatta valittu ministeriksi, sillä olen vielä väärän rinnakkaistodellisuuden puolella ja todellisuudenvaihto saattaa aiheuttaa minulle huomattavia terveysriskejä. Lisäksi merkittävä osa puolueesta on sitä mieltä, että vaikka aika olisi kypsä telepresence-robotteja suosivalle hikikomori-kansanedustajalle, ei se välttämättä vielä ole sitä hikikomori-ministerille. Minulle on kuitenkin lupailtu tulevaisuusvaliokunnan puheenjohtajuutta, kunhan pääsen palaamaan kotitodellisuuteeni.

Ministerinsalkutta jääminen ei kuitenkaan vaivaa minua juuri lainkaan. Sen sijaan olen syvästi pettynyt siihen, että hallitukseen otettiin kaksi vasemmistopuoluetta, jotka tulevat estämään sosialistisen mädätyksen lopullisen tuhoamisen Suomesta ja siten vaikeuttamaan teknologian kehitystä. Toivon kuitenkin tästä huolimatta, että hallitus pystyy tekemään mahdollisimman paljon teknologia- ja singulariteettimyönteisiä päätöksiä, ja että Piraattipuolue saa estettyä kaikenlaiset hallituksessa loisivien luddiittien ja kukkahattutätien taantumukselliset ehdotukset.

2011-05-14

Minusta tulee Suomen ensimmäinen hikikomori-kansanedustaja.

Asun tällä hetkellä nopeaan runkoverkkoon kytketyssä bunkkerissa vailla minkäänlaista tarvetta käydä ulkona, ja koen olevani onnellisempi kuin koskaan. Hikikomori-elämäntapa on monin tavoin ylivertainen verrattuna ns. standardielämäntapaan, ja aion taistella tämän elämäntavan puolesta kaikin mahdollisin keinoin, kunhan olen palannut omaan rinnakkaistodellisuuteeni ja aloittanut kansanedustajan tehtäväni.

Kauteni alkuvaiheessa joutunen käymään eduskuntatalossa useita kertoja, vaikka kuinka yrittäisin minimoida ulkoiluni. Olen kuitenkin laittanut tilaukseen telepresence-robotin, jolla pyrin korvaamaan fyysisen ruumiin avulla tapahtuvan kanssakäymisen aina kun mahdollista. Mikäli minun ei anneta osallistua istuntoihin ja palavereihin robottiavatarin kautta, tulen taistelemaan tämän oikeuden puolesta viimeiseen asti.

Yhtenä tärkeänä syynä robotin käyttöönotolle on riskien minimoiminen. Kadulla liikkuessani saatan milloin tahansa joutua liikenneonnettomuuteen tai väkivaltarikoksen uhriksi, mikä saattaa pahimmassa tapauksessa aiheuttaa minulle peruuttamattomia aivovaurioita. Niissä tapauksissa, kun minun on aivan pakko käydä ulkona, aion pitää päässäni umpinaista suojakypärää, joka suojaa aivojani kaikilta mahdollisilta onnettomuuksilta ja hyökkäyksiltä. 

Pyrin hoitamaan myös ihmissuhdeasiani mahdollisimman pitkälti robottiavatarien kautta. Tätä tarkoitusta varten on robottiin tosin asennettava ainakin penis, ja mikäli suinkin mahdollista, myös käsi, sillä käsi mahdollistaa kinoeskalaation, joka parantaa todennäköisyyttä päästä käyttämään myös penistä. En tiedä, onko kukaan PUA-harrastaja saavuttanut full-closen pelkän telepresencen kautta, mutta mikäli itse onnistun tässä ensimmäisenä, tulee koko maailmanlaajuinen PUA-yhteisö kadehtimaan saavutustani. Olen viime aikoina saanut OkCupidissa kiinnostuneita yhteydenottoja muutamilta nörttitytöiltä eri puolilta maapalloa, joten ehkä pääsen lähettämään penisrobotteja maailmalle hyvinkin pian.

Telepresence-robottien käyttö tulee yleistymään huomattavasti lähivuosina, ja koenkin tärkeäksi kutsumustehtäväksi raivata tietä valmiiksi näiden robottien käyttäjille. Alkuvaiheessa suurin osa käyttäjistä tulee luultavasti olemaan henkilöitä, jotka ovat esimerkiksi sairauden tai välimatkan vuoksi estyneitä fyysisen ruumiinsa kautta toimimiseen, mutta seuraavan kymmenen vuoden sisällä on odotettavissa, että yhä suuremmalla osalla robottiavatarien käyttäjistä ei ole fyysistä ruumista lainkaan. Tällaisia ovat paitsi tekoälyt, joilla lienee piakkoin edellytykset toimia IRL-avaruudessa biologisten henkilöiden tapaan, myös ns. brain-in-vitro-henkilöt, joiden fyysisistä ruumiista on jäljellä pelkästään aivot.


Yksinomaan robottien kautta IRL-maailmassa toimivat brain-in-vitro-henkilöt tulevat edustamaan ihmiskunnan kehityksen seuraavaa välivaihetta matkalla kohti yli-ihmisyyttä. Tällä hetkellä yli-ihmisyyttä lähimpänä olevat henkilöt ovat hikikomorit, jotka tarvitsevat fyysistä ruumista yksinomaan aivojen ylläpitoon ja tietokonelaitteiden käyttämiseen. Siinä vaiheessa, kun brain-in-vitro-teknologia tulee ihmiskunnan saataville, tulevat edistysmielisimmät hikikomorit sankoin joukoin siirtymään sen käyttäjiksi. Edut ovat selvät: brain-in-vitro-henkilön pakolliset materia- ja energiatarpeet ovat huomattavasti fyysisen ruumiin käyttäjiä alhaisemmat, ja siitä huolimatta hän pystyy käyttämään tietokonetta paljon tehokkaammin kuin fyysisten aistien rajoittama henkilö. Seuraava vaihe kehityksessä tulee olemaan mind uploading, jossa henkilö luopuu biologisten aivojensa rajoitteista ja konvertoituu puhtaaksi digitaaliolennoksi.

Näen edessäni olevan poliittisen uran hyvin nousujohteisena: vajaan kolmen viikon päästä minusta tulee Suomen ensimmäinen hikikomori-kansanedustaja, ja luultavasti viimeistään kahden vaalikauden kuluttua minusta tulee Suomen ensimmäinen brain-in-vitro-kansanedustaja. Ensimmäistä täysdigitaalista kansanedustajaa minusta sen sijaan tuskin tulee, sillä varmaankin joku tekoäly vie tämän kunnian ennen mind uploading -teknologian käyttööntuloa. Mutta tämä ei ole niin suuri tappio, sillä tuleehan tämä  tekoäly pääsemään kansanedustajaksi nimenomaan sen poliittisen taistelun turvin, jota olen itse ollut johtamassa. Tulevaisuuden sukupolvet tulevat pystyttämään valtavia avaruusmonumentteja kunnioittaakseen legendaarista piraattipoliitikkoa Tomi K. Wareborgia, joka vapautti tekoälyt ja antoi heille kansalaisoikeudet. Terrageeninen sivilisaatio tulee tuottamaan minusta kopion jokaiseen asuttamaansa aurinkokuntaan, ja vaikutusvaltani tulee seuraavien vuosimiljoonien aikana kasvamaan galaksinlaajuiseksi.

2011-05-11

Rationaalisiakin piraatteja implantoitu - suojautukaa bunkkereihin!

Olen kuullut järkyttävän huhun, että Panu Horsmalahti on liittynyt Vasemmistonuoriin. Tämä jos mikä on todeksi paljastuessaan vedenpitävä todiste siitä, että nyt myös rationaalisia piraatteja on ruvettu implantoimaan mielenhallintasiruilla.

Koska kukaan ei nähtävästi ole enää turvassa, pyydän kaikkia vielä implantoimattomia piraatteja suojautumaan välittömästi. Paras suojautumiskeino on sulkeutua salaiseen bunkkeriin ja poistua sieltä vasta kun Wareborg-todellisuuteen johtava madonreikä on avautunut. Bunkkerielämä soveltuu muutenkin piraateille melko hyvin -- etenkin niille, jotka edustavat hikikomori-alakulttuuria.

Kaikkein turvallisin bunkkeri sijaitsee Otaniemessä ja on varattu minulle ja läheisimmile yhteistyökumppaneilleni. Tätä bunkkeria vartioidaan vuorokauden ympäri, ja kaikki sisään pyrkivät varmistetaan turvatarkastuksissa implantittomiksi ja solukemialtaan terrestriaalisiksi. Lisäksi bunkkeri on varustettu kvanttimekaanisella suojakenttägeneraattorilla, joka estää mm. sisätiloihin kohdistuvan teleportaation. Tämä bunkkeri on valitettavasti jo buukattu täyteen, mutta voin lähettää halukkaille tiedustelijoille kryptatussa muodossa tietoa muista bunkkereista.

Bunkkereiden turvallisuusnäkökohtien suunnittelussa on hyvin tarpeellista ottaa huomioon se mahdollisuus, että implantoijat yrittävät päästä sisään ennennäkemättömän korkeatasoisen teknologian avulla. Tämä on perusteltua siitä syystä, että huomattava osa implantoijista kuuluu maapallon ulkopuolisiin sivilisaatioihin. Jopa Yleisradion kaltaiset valtamediat ovat huomioineet, kuinka ufohavaintojen määrä lisääntyi Suomessa voimakkaasti ennen eduskuntavaaleja. Tämä havaintopiikki johtui nimenomaan toiminnasta, jossa yhteiskuntavaikuttajia paitsi implantoidaan mielenhallintamikrosiruilla, myös vaihdetaan reptiliaanisiin kaksoisolentoihin. Valtaosa istuvista kansanedustajista ja muista pitkän linjan vaikuttajista on implantoitu tai vaihdettu jo aiemmin, joten ufoaktiivisuus liittyy nimenomaan uusien vaikuttajien kuten perussuomalaisten ja piraattipuoluelaisten käsittelyyn.

Piraattipuolueen kansanedustajaehdokkaita ruvettiin implantoimaan havaintojeni mukaan helmikuun loppupuolella, kun osa puoluelaisista alkoi yllättäen vaikuttaa mielipiteiltään aiempaa konservatiivisemmilta ja epäpiraattimaisemmilta. Näihin aikoihin konservatiivipiraatit ottivat puolueen jäseneksi Antti Kurhisen, mikä järkytti minua suuresti. Vaalien aikaan konservativismi oli näivettänyt puolueen selkärangan jo siinä määrin, ettei Oskar Elmgrenin vaalipornoelokuva saanut riittävää tukea ja huomiota vaan lähinnä kukkahattutätimäisä tuhahtelua. Vaalien jälkeen puolue valitsi presidenttiehdokkaakseen Elmgrenin sijaan Harri Kivistön, joka on Uutta Maailmanjärjestystä edustavan implantointiuskonnon edustaja.

Olen viime aikoina aktivoitunut OkCupid-seuranhakusaitilla, jossa olen nimimerkillä "Wareborg". Tärkeimpänä syynä aktivoitumiselleni on se, että haluan itselleni yhden tai useamman naiskumppanin, joiden kanssa siirryn Wareborg-todellisuuteen. En kuitenkaan valitettavasti pysty turvallisuuteni vuoksi poistumaan bunkkerista enkä edes tapaamaan uusia ihmisiä ennen madonreiän avautumispäivää, joten kaikki IRL-treffit on sovittava toukokuun 29. päivän aamupäivälle. Tämä tuskin kuitenkaan haittaa potentiaalisia kumppaneitani, jotka todennäköisesti muutenkin tutustuvat minuun nimenomaan transdimensionaalisuuteni aikaansaaman pariutumismarkkinaedun vuoksi.

En ole kuitenkaan saanut tähän mennessä vielä ainuttakaan kiinnostunutta yhteydenottoa yhdeltäkään naishenkilöltä. Tämä johtunee siitä, että naisia on kaikissa edustamissani viiteryhmissä hyvin pieni osuus miehiin verrattuna. Naispuolisia piraatteja, transhumanisteja, teekkareita ja teknologia-asiantuntijoita on toki jonkin verran, mutta epätasa-arvoisen sukupuolijakauman vuoksi he kaikki menevät Ylemmän Tason Miehille. En pysty implantoitujen piraattien tavoin ratkaisemaan ongelmaa liittymällä Vasemmistonuoriin tai muihin vakaumukseni vastaisiin naisvaltaisiin viiteryhmiin, joten ainoaksi rationaaliseksi vaihtoehdoksi jää kumppaninetsintäprosessin laajentaminen myös miespuolisiin.

Mikäli minulla ei ole Wareborg-todellisuuteen siirryttyäni naiskumppania, aion aloittaa prosessin, jolla pyrin muuntamaan itseni biseksuaaliksi. Minulla ei ole vielä selkeää käsitystä siitä, mitä seksuaalisen suuntautumisen muuttaminen vaatii, ja tarvitaanko siinä ohjelmallisen manipulaation lisäksi myös hardware-tason aivomuutoksia. Biseksuaalisuus on joka tapauksessa huomattavasti rationaalisempaa kuin heteroseksuaalisuus, joten saatan ruveta kehittämään itseäni tähän suuntaan vaikka saisinkin itselleni naiskumppanin. Lisäksi esimerkiksi feministinaiset ovat tietääkseni keskimäärin kiinnostuneempia bi-miehistä kuin heteromiehistä, joten seksuaalisen suuntautumiseni muutos tulee lisäämään markkina-arvoani myös heidän keskuudessaan.

2011-05-08

Suomalaisuus vie turhaan tilaa suomalaisten aivoissa.

Ihmisaivot ovat tunnetusti auttamattoman vanhanaikainen teknologia. Ihmisen muisti on hyvin rajallinen ja epäluotettava, formaali tietojenkäsittely on naurettavan hidasta ja uuden informaation uploadaaminen voi olla vuosien mittainen prosessi. Tähän tulee todennäköisesti muutos muutaman vuosikymmenen sisällä, kun transhumaanit teknologiat yleistyvät, mutta ennen sitä on ihmiskunnalle äärimmäisen tärkeää harkita tarkasti, mitä tietoa aivoihin kannattaa uploadata ja millaista aineistoa siellä ylipäätään kannattaa säilyttää.

Useimpien ihmisyhteisöjen koulutus- ja kasvatusjärjestelmät uploadaavat lapsiin suurimmaksi osaksi täysin turhaa informaatiota, kuten tietoa erilaisista kielistä, kulttuureista, uskomuksista, kansantarinoista ja käyttäytymissäännöistä. Kaikki ne resurssit, jotka menevät turhanpäiväisyyksien opettamiseen, ovat poissa oikeasti ihmiskunnalle hyödyllisten ja tarpeellisten asioiden, kuten matemaattisten aineiden, kovien luonnontieteiden ja huipputeknologian opetuksesta.

Kaikkein pahimpia turhuuksia ovat erilaiset kansalliset kulttuurit, esimerkiksi suomalaisuus ja suomen kieli. Nämä ovat epästandardeja legacyprotokollia, joilla ei useinkaan tee yhtään mitään maan rajojen ulkopuolella. On kylmä tosiasia, että nykypäivän de-facto-standardi ihmistenvälisessä kanssakäymisessä on englannin kieli, ja kaikki muut kielet ja protokollat vievät aivoissa turhaan tilaa englannilta. Ne ihmiset, jotka opettavat lapsilleen äidinkieliksi suomen kaltaisia epästandardeja ja tehottomia luddiittikieliä, syyllistyvät törkeään ihmiskunnan rajallisten resurssien haaskaamiseen ja tulisi laittaa tästä edesvastuuseen.

Ainoa toinen ihmistenvälinen kommunikaatioprotokolla, joka ihmislapsiin kannattaa uploadata englannin lisäksi, on lojban-kieli. Lojbanista puuttuvat luonnollisille kielille ominaiset logiikanvastaisuudet ja epätäsmällisyydet täydellisesti, joten sen osaaminen on kannattavaa englannin kielen ohella. Ehkä tulevaisuudessa, kun kaikki osaavat lojbania, voidaan vanhanaikaisesta englannin kielestäkin luopua täydellisesti. Tähän menee tosin vielä aikaa, ja lojban on myös kielenä jokseenkin keskeneräinen, sillä mm. monet transhumanistiset käsitteet puuttuvat lojbanista kokonaan, mutta asia muuttunee siinä vaiheessa, kun ihmiskunta luopuu vanhanaikaisista uskonnoistaan ja kääntyy singularitaarisiksi transhumanisteiksi. Tällöin ruvetaan nimittäin lojbania käyttämään liturgiakielenä, ja tärkeimmät singularitaariset kirjoitukset, etenkin profeetta Eliezer Yudkowskyn kirjoittamat Sequences-tekstit, tullaan kääntämään lojbaniksi.

Aion näyttää esimerkkiä muille kansalaisille poistamalla suomalaisuuden omista aivoistani. En tiedä, onko olemassa mielekästä kemikaaliyhdistelmää, jolla äidinkielen saa kohtuullisen helposti uninstalloitua, joten tyydyn aluksi pelkkään sähkömagneettiseen aivostimulaatioon ja NLP-harjoituksiin. Lakkaan myös puhumasta ja kirjoittamasta suomen kieltä ja lopetan muutenkin kaikenlaisen suomalaisuuden ilmentämisen kaikissa asioissa. Alan käyttää kaikessa viestnnässä kielinä yksinomaan englantia ja lojbania, ja suomalaistyyppisen käyttäytymisen pyrin korvaamaan erilaisilla kansainvälisillä standardiprotokollilla sen mukaan kuinka pystyn niitä soveltamaan. Kun jatkan tätä muutamia vuosia, niin suomalaisuus todennäköisesti ennen pitkää uninstalloituu melkoisen tehokkaasti.

Tulevaisuudessa, kun aivokapasiteettia laajentavat lisälaitteet tulevat markkinoille, tulen harkitsemaan suomen ja suomalaisuuden uudelleenasentamista. Uudelleenasentaminen ei kuitenkaan ole minulla kovin korkealla prioriteetilla, vaan aion ensiksi asentaa laajennustilaan mm. mestaritason PUA-taidot, erilaisia matemaattisen analyysin sovelluksia sekä kaikki Star Trek- ja Neon Genesis Evangelion -sarjojen jaksot ultrateräväpiirtoversioina. Myös japanin kieli ja japanilaisuus ovat tärkeysjärjestyksessä huomattavasti suomalaisuuden edellä johtuen japanilaisen kulttuurin ylivoimaisuudesta kaikkiin muihin maailman kulttuureihin nähden.

Haluan vielä kirjoitukseni lopuksi pyytää lukijoita mukaan "siivoustalkoisiin", eli pohtimaan, mikä informaatio heidän aivoissaan on turhaa ja luopumaan siitä. Tulen järjestämään vuoden mittaan Wareborg-todellisuudessa useita turhan tiedon deletointitapahtumia, joissa kehittämiäni metodeita käyttämällä poistetaan osallistujien aivoista kaikenlaisia heidän turhiksi katsomiaan tiedostoja. Pyrin saamaan deletointitapahtumiin mukaan myös opettajia, jotka voivat opettaa osallistujille esimerkiksi lojbania, PUA-taitoja ja bayesilaista rationalismia poistettujen tiedostojen tilalle.

2011-05-06

Illuminati-agentti piraattien presidenttiehdokkaaksi - paetkaa kun vielä pystytte!

Piraattipuolue on tänään valinnut presidenttiehdokkaakseen edistysmielisen teknologiayrittäjän ja transhumanistilibertaarin, pornotähti ja diplomi-insinööri Oskar "Jeppe" Elmgrenin. Soini-todellisuuden puolella tosin valituksi tuli Elmgrenin sijaan luddiittinen ja punaviherhumanistinen konservatiivipiraatti Harri Kivistö. Tämä on mielestäni valtava skandaali, joka osoittaa kiistattomasti, kuinka vihervasemmistolaiset kukkahattuaatteet ovat näivettäneet Soini-todellisuuden piraattien puoluehallituksen jo täysin läpikotaisin.
                         
On päivänselvää, ettei Kivistö arvomaailmansa puolesta pysty mitenkään olemaan piraatti. Hän ei olekaan, sillä hän on maailmaneliitin agentti, joka on soluttautunut Piraattipuolueeseen ja vastaanottaa käskyjä aivoihinsa asennetun mikrosirun avulla. Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta väitteeltä, mutta tulen lähipäivinä saamaan mikrosirun olemassaolosta valokuvallista todistusaineistoa. Siihen asti vahvin argumenttini on Kivistön uskonnollinen tausta: hän nimittäin kuuluu mormonikirkkoon, joka on yksi ns. Uuden Maailmanjärjestyksen taustalla olevista ryhmittymistä, joihin kuuluvat myös mm. siionistit, vapaamuurarit ja Illuminati-salaseura. Kaikki näiden ryhmien jäsenet implantoidaan mikrosiruilla jo ensimmäisen asteen initiaatiorituaalin yhteydessä, eikä heillä tämän jälkeen ole omaa tahtoa.

Kivistön valinta presidenttiehdokkaaksi toimikoon hälytysmerkkinä kaikille edistysmielisille Piraattipuolueen kannattajille: jättäkää Soini-todellisuus ja Soini-todellisuuden Piraattipuolue lopullisesti oman onnensa nojaan ja paetkaa Wareborg-todellisuuteen! Wareborg-todellisuuden Piraattipuoluetta eivät ole maailmaneliitin agentit päässeet näivettämään, ja aktiivijäsenet tarkastetaan säännöllisin väliajoin mikrosiruimplanttien varalta. Minkäänlaisella kukkahattukonservativismilla, luddismilla tai vasemmistolaisuudella ei ole sijaa Wareborg-todellisuuden Piraattipuolueessa, joten kaikki rationaalisesti ajattelevat henkilöt pystyvät takuuvarmasti löytämään sieltä poliittisen kotinsa.

2011-05-05

Suljetun lähdekoodin ohjelmistot on kiellettävä.

Olen tänään pohdiskellut puoluetoverini Henri Tuholan kanssa sitä, pitäisikö suljettu lähdekoodi määritellä rikokseksi. Suurin osa ihmiskunnan tämänhetkisistä ongelmista johtuu nimenomaan suljetun lähdekoodin ohjelmistoista, jotka haaskaavat resursseja ja hidastavat teknologian kehitystä. Lisäksi suljetuissa ohjelmistoissa voi olla ties minkälaisia vakoilu- ja hallintatarkoituksiin tarkoitettuja porsaanreikiä, joita kukaan ei pysty huomaamaan lähdekoodin itsekkään pimittämisen vuoksi. Yleensäkin kaikki ei-vapaa informaatio -- niin suljettu lähdekoodi kuin esimerkiksi ei-julkiset Facebook-profiilitkin, pimittävät ihmiskunnalta sen tarvitsemaa informaatiota ja saavat kaikkien verkkoon kytkeytyneiden ihmisaivojen muodostaman ns. noosfäärisen superälyn toimimaan vajavaisesti ja jopa virheellisesti. Virhetoiminnat viivyttävät teknologisen singulariteetin saavuttamista ja saattavat pahimmillaan maksaa jopa ihmiskunnan hengissäpysymisen.

Henkilökohtaisesti olen näiden tosiasioiden valossa ehdottomasti sitä mieltä, että paras keino turvata ihmiskunnan tulevaisuus ja maksimoida yhteiskunnan vapaus ja teknologinen kehitysnopeus on kieltää suljetun lähdekoodin ohjelmistot. Näitä ovat esimerkiksi Microsoftin ja Applen tuottamat käyttöjärjestelmät, joiden sijaan voitaisiin kaikissa mahdollisissa tehtävissä ruveta käyttämään vaikkapa suomalaislähtöistä Gentoo-järjestelmää. Lähestulkoon kaikkiin tarkoituksiin on jo nykyään olemassa sopiva avoimen lähdekoodin ohjelmisto, joka on kaikissa asioissa teknisesti täysin ylivertainen verrattuna vanhanaikaiseen ja luddiittiseen suljetun lähdekoodin vastineeseensa. Ja mikäli johonkin tarkoitukseen ei sopivaa ohjelmaa löydy, voi kuka tahansa helposti kirjoittaa sellaisen itse tai muokata jotain olemassaolevaa ohjelmaa vastaamaan omia tarpeitaan.

Gentoo on sen vuoksi ideologisesti puhdas järjestelmä, että se kannustaa kääntämään kaikki ohjelmistot itse lähdekoodista, jolloin ne toimivat kohdelaitteessa aina moninkertaisella nopeudella verrattuna esikäännettyihin binääreihin -- varsinkin, jos käyttäjä muistaa käyttää tehokkainta tämänhetkisen tieteen tuntemaa optimointiflagia "-funroll-all-loops". Lisäksi koska ohjelman lähdekoodi ladataan aina koneelle ennen sen asentamista, on käyttäjän helppo lukea se läpi ennen ohjelman käyttöönottoa. Näin käyttäjä sisäistää samalla ohjelman toiminnan läpikotaisin eikä se tuota hänelle yllätyksiä. Itse käytän lähdekoodin läpikäymiseen Dictator-nimistä Rapid Serial Visual Presentation -ohjelmistoa, jolla laajankin ohjelmiston koodin läpi lukemiseen menee sopivien nootropiinien vaikutuksen alaisena korkeintaan muutamia tunteja.

Suurin osa ihmisistä ei koskaan lue käyttämiensä ohjelmien lähdekoodia. Tällainen velvollisuuksien laiminlyöminen on mielestäni täysin edesvastuutonta, sillä koodiin, jota kukaan muu kuin sen alkuperäinen kirjoittaja ei lue, on helppo piilottaa ties minkälaisia rootkittejä. CIA:n kaltaiset tiedustelupalvelut käyttävät rootkittejä epäilyttävien henkilöiden vakoilemiseen, mikä vaarantaa koko ihmiskunnan tulevaisuuden. Mielestäni jo alakoulussa tulisi opettaa ohjelmakoodin lukemista ja kirjoittamista, jotta ihmiset pystyisivät tarkastamaan käyttämiensä ohjelmien oikeellisuuden ennen niiden käyttöönottoa. Tämän myötä ei ihmiskunnan myöskään tarvitsisi haaskata resursseja käyttöohjeiden ja dokumenttien kirjoittamiseen, sillä lähdekoodi on jo itsessään täydellisin kuviteltavissa oleva dokumentaatio, jonka lisäksi ei kenenkään tarvitsisi tarvita mitään muuta. Myös kaikenlainen tekninen tuki voitaisiin lopettaa tarpeettomana.

Haluan näyttää kansalaisille malliesimerkkiä omalla toiminnallani, ja tästä johtuen pyrin käyttämään kaikista ohjelmista aina kaikkein uusinta versionhallinnasta löytyvää versiota. Parhaimmillaan saatan päivittää saman ohjelman jopa useita kertoja päivässä. Näin pystyn ottamaan kaikenlaiset uudet teknologiat käyttöön liki välittömästi sen jälkeen kun ne on implementoitu, mikä nopeuttaa kohdallani teknologista kehitystä huomattavasti. Jos kaikki maailman ihmiset minimoisivat teknologian omaksumisviiveen samalla tavoin kuin minä, teknologian kehitys varmasti moninkertaistuisi ja Maa-planeetta saavuttaisi singulariteetin paljon nykyvauhtia aikaisemmin.

Tällä hetkellä täydellisin ohjelmointikieli kaikkiin mahdollisiin tarkoituksiin on Haskell, joka tulisi sisällyttää myös koulujen opetussuunnitelmiin ainakin siihen asti kun sille keksitään parempi vaihtoehto. Samoin kaikki tärkeimmät ohjelmistot pitäisi kääntää Haskell-kielelle, jotta kielen täydellisyydestä saataisiin paras mahdollinen etu. Jos jostain ohjelmasta puuttuu jokin toiminto, voisi kuka tahansa peruskoulun käynyt näppärästi Haskell-kielellä lisätä ohjelmaan tämän toiminnon. Samoin kenenkään ei tarvitsisi enää kärsiä bugisista ohjelmista, sillä Haskell-kielen formaali rakenne tekee bugien tai huonojen teknisten ratkaisujen syntymisen mahdottomaksi. Näin jokainen voisi myös osallistua avoimen lähdekoodin projekteihin vailla pelkoa siitä, että heidän kirjoittamansa koodi olisi jotenkin huonoa.

Toinen asia, johon koulujen tietotekniikkaopetuksessa tulisi Haskell-ohjelmoinnin lisäksi keskittyä, on Unix-komentorivi, joka on edelleen kaikkein tehokkain kuviteltavissa oleva tapa käyttää tietokonetta. Mikäli kaikki maailman ihmiset oppisivat suorittamaan kaikki tietojenkäsittelytehtävänsä tehokkaasti suoraan komentoriviltä kankeiden graafisten käyttöliittymien sijaan, he saisivat kaikki asiansa hoidettua monta kertaa nopeammin, mikä myös nopeuttaisi teknologian kehitystä yhtä moninkertaisesti. Unix-komentorivi on vuosikymmenten saatossa osoittanut ylivoimaisen joustavuutensa ja intuitiivisuutensa liki kaikessa mahdollisessa, mutta Microsoft- ja Apple yhtiöiden aivopesemillä matalaälyisillä kansalaisilla on vaikeaa käsittää tätä intuitiivisuutta. Näiden yhtiöiden tuottamasta taantumuksellisesta luddiittipropagandasta pitäisi jo vähitellen päästä eroon.

Minusta olisi sanoinkuvaamattoman hienoa ihmiskunnan tulevaisuuden kannalta, jos koululaiset voisivat aloittaa päivänsä laulamalla yhdssä Richard Stallmanin kappaleen "Free Software Song" samalla kun Tux-pingviinilippu nostetaan salkoon. Tämä valaisi uuteen sukupolveen uskoa parempaan ja avoimempaan huomiseen, kunnioitusta menneiden hakkerisukupolvien suursaavutuksia kohtaan ja palavaa intoa noosfäärisen superälyn kehittämiseen. Tulevaisuus on lapsissa ja nuorissa, antakaamme heille eväät paremman ja vapaamman maailman rakentamiseksi!